- 3 Temmuz 2012
- 133.912
- 80.760
- 5.198
Tff harcama limiti için olabilirAnlamadigim konu şu ;
Biz ffp yani sattigin kadar al mevzusundan ciktik diye biliyorum.
Neden kasaya girdi fazla gorunsun diye maasi dahil ediyoruz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tff harcama limiti için olabilirAnlamadigim konu şu ;
Şart bu da işte sonradan oyuna girse yetiyor mu? 11' mi yoksa dakika bazlı mı? 50 maç desek 90 dakikadan %60'ı 2700 dakika mı oynamalı mesela yoksa 30 maçta yedekten de olsa süre alması yeterli mi? Böyle bir bilinmeyen varItalyanlar maclarin en az %60'inda oynamali yazmis.
Sart budur.
Anlamadigim konu şu ;
LimitlerAnlamadigim konu şu ;
ET filan olsaydı inanırdım ama mevcut oluşumla;Resmi açıklama esastır rtaş
Kiralama bedeli 6.4 m euro diyor sonuçta
Italyan kaynaklara goz atiyorum da oyle bir detaya rast gelmedim henuz.Şart bu da işte sonradan oyuna girse yetiyor mu? 11' mi yoksa dakika bazlı mı? 50 maç desek 90 dakikadan %60'ı 2700 dakika mı oynamalı mesela yoksa 30 maçta yedekten de olsa süre alması yeterli mi? Böyle bir bilinmeyen var
Seneye Atalanta maç kadrolarını takip edeceğiz belli ki ...
maaşının %40ımı
Ana awrat KÜFÜRR
Yarısından fazlası çıktı 15'e aldık zaten bonuslar gerçekleşmedi bu anlaşmayla birlikte 11 milyon maaşının ödeyeceğimiz kısmı çıkartılmış halde almış oluyoruz. 4 milyon kalıyor bonservisinin tamamını çıkarmak için Zaniolo işi her ne kadar istediğimiz gibi olmasa da zarar etme etmeyeceğimiz hatta kar edeceğimiz kesin.para mühim değil, herife verdiğimiz bonservisin yarısı kiralık ücretinden çıktı. gerisi çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz, sanki her işini kusursuz yapan bir camiayız. fenerliler de arda gitti ama para kazandık diye avutuyorlardı kendilerini onu babası yaşında 2 herifin maaşı ve cengiz ünder'in bonservisiyle yediler. transfer dediğin kumardır, bazen tutar bazen tutmaz.
ama bu kansız herifin galatasaray'a gösterdiği tavır ve bizim yönetimin gitmesinin kimsenin ucunda olmadığı adamın bile transfer şartlarını tepki alırız diye açıklamaması skandaldır. kaçak köçek iş yapıp yıl boyu bu kansız hıyarın profilini takip ettiriyorsunuz gencecik adamlara, bu ne berbat bir kurumsallıktır.
Tüm kulüpler yapıyor da bizim taraftarlar çok muhasebeci işte. Ne yapacaksınız kaç alıyor kaç veriyor hayatımızda göremeyeceğimiz paralarLimit olayıni bizim takım kadar ciddiye alan dile getiren 2.bir kulüp yok![]()