Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay'ın Avrupa şampiyonasındaki oyunuyla majör takımlardan teklif almaması imkansız...

Zaman geçiyor, gönderilmesini istediğim adamların transferilerine dair somut bir gelişme yok henüz. Zaniolo hariç haber bile çıkmıyor;

Sergio, Zaniolo, Tete, Cicaldau, Yusuf, Zaha...

Bunlar olası iyi şartlarla / az zararla elden çıkarılabilse, yönetim yeni hamleler konusunda çok rahatlardı...

Zaman geçiyor, gönderilmesini istediğim adamların transferilerine dair somut bir gelişme yok henüz. Zaniolo hariç haber bile çıkmıyor;

Sergio, Zaniolo, Tete, Cicaldau, Yusuf, Zaha...

Bunlar olası iyi şartlarla / az zararla elden çıkarılabilse, yönetim yeni hamleler konusunda çok rahatlardı...
Gelecek senenin omurgası olacaklar bu isimler :)

Transfer sezonu sonuna kadar ilgilenirler zaniolo ile:asd: bekleyin gider

Buranin havası hep İngiltere vari kasvetli ve kapalı. Sevmiyorum bu tarz ortamları ya
Evet İstanbul’un en güzel yerinden kötü bir bölgesine geçiyoruz.

Etraf yeşil diyelim hadi de, çevreyi dahi güzelleştirmeden buraya geçmek kesinlikle iyi olmayacak.

10 numarada yabancı yerimiz yokken İlkay gibi adamı sponsor bulup getirmeyen yönetimin istifasını isteriz. Bu arada sadece maaştan kurtulmak için tek hane bonservis talep etmeleri durumunda geçerli. Çift hane bons artı maaşı sadece Araplar verir, oraya da İlkay gitmez herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt