- 18 Temmuz 2009
- 80.748
- 225.382
- 5.093
İlk dikkat çeken şey o zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buranin havası hep İngiltere vari kasvetli ve kapalı. Sevmiyorum bu tarz ortamları yaİlk dikkat çeken şey o zaten
Euromuz diye bir şey yokKac Euromuz var ki acaba
Gelecek senenin omurgası olacaklar bu isimlerZaman geçiyor, gönderilmesini istediğim adamların transferilerine dair somut bir gelişme yok henüz. Zaniolo hariç haber bile çıkmıyor;
Sergio, Zaniolo, Tete, Cicaldau, Yusuf, Zaha...
Bunlar olası iyi şartlarla / az zararla elden çıkarılabilse, yönetim yeni hamleler konusunda çok rahatlardı...
Hamsi falan ayıp olmuyo mu yarı trabzonluyuzhamsiler takır takır transfer yapıyor
Evet İstanbul’un en güzel yerinden kötü bir bölgesine geçiyoruz.Buranin havası hep İngiltere vari kasvetli ve kapalı. Sevmiyorum bu tarz ortamları ya
bu ne anlatıyor
Omurga bunlardan oluşacaksa, transfer için sağa sola para saçmaya gerek yok; feriştahını getirsen n'olur?..Gelecek senenin omurgası olacaklar bu isimler![]()
Anadolu yakası en güzeli İstanbulda.anadolu hisarı,kanlica,modaEvet İstanbul’un en güzel yerinden kötü bir bölgesine geçiyoruz.
Etraf yeşil diyelim hadi de, çevreyi dahi güzelleştirmeden buraya geçmek kesinlikle iyi olmayacak.