Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.301
- 22.484
- 1.698
Sol böbreğimde 1.2cm lik kalsiyum taşı ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalım yememek için gereğinden fazla para mı saçalım peki? Mecburen pazarlık yapıyoruz hoca istiyorsa.iyi de bukadar sakız gibi uzatmak da bile bile lades. Yalı çocuğunun devreye girip çalım tiyatrosu çevireceğini hepimiz biliyoruz, dursun bilerek çalım yemeye gidiyor.
Yüzde yüz bu şekilde sonuçlanacak. Ligde ali koçun maşası olmayan kalmadı. Yurtdışına yönelelim.Bu transfer olmayacak, belliki karşıdaki bu transferi beklettiriyor. Oğuz kimki bizden 6-7 milyon istiyor Alanya, karşıdaki 3 milyon+Serdardursuna bitirir sonra devre arası Serdarıda geri alır, biz bu oyunu çok gördük.
![]()
Angelo Stiller - Oyuncu profili 25/26
Angelo Stiller, 24, Almanya ➤ VfB Stuttgart, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 45.00 mil. € ➤ * 4 Nis 2001, München, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Şu adamı da baya meth ediyorlar.
Yeter be kardeşim daha yeni yeni atlatıyoruz Karagümrük-Fb-Konya maçlarındaki psikolojiyi. El insaf birazKeske gozumuzu kapatsak ve açtıgımızda 40 gün geçmiş olsa
Super lig istiyorum
Euro 2024 sarmiyor
Keske gozumuzu kapatsak ve açtıgımızda 40 gün geçmiş olsa
Super lig istiyorum
Euro 2024 sarmiyor
o zaman
muslera
bisakka davinson nelsson köhn
torreira fofana
barış ilkay zaha
icardi