Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol böbreğimde 1.2cm lik kalsiyum taşı ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladım

iyi de bukadar sakız gibi uzatmak da bile bile lades. Yalı çocuğunun devreye girip çalım tiyatrosu çevireceğini hepimiz biliyoruz, dursun bilerek çalım yemeye gidiyor.
Çalım yememek için gereğinden fazla para mı saçalım peki? Mecburen pazarlık yapıyoruz hoca istiyorsa.

Emin ol yönetim de memnun değildir.

Cikan haberlere gore listeyi guncelliyorum:

Thuram > Manu Kone > Goretzka > Fofana > Kovacic > Bentancur > Hojbjerg

Bu transfer olmayacak, belliki karşıdaki bu transferi beklettiriyor. Oğuz kimki bizden 6-7 milyon istiyor Alanya, karşıdaki 3 milyon+Serdardursuna bitirir sonra devre arası Serdarıda geri alır, biz bu oyunu çok gördük.
Yüzde yüz bu şekilde sonuçlanacak. Ligde ali koçun maşası olmayan kalmadı. Yurtdışına yönelelim.

Şu adamı da baya meth ediyorlar.

bayern altyapisindaki *hocasiyla (*sebastian, potansiyel skalasi yuksek ,begendigim bir *hocadir)
kronolojik olara kariyeri yan yana gidiyor /dip dibe dersek yanilgi olmaz. bayern ~ hoffenheim ~ stutgart . . .
nacizane gozlemim ; bu hoca ile calistigi 3 farkli takim da kimyasi birbirine tuttugundan, adeta hoca nereye oyuncu oraya gibi bir dongu ortaya cikti.
caliskan, potansiyelli bir oyuncu stiller. gecen sezon bolgesindeki en yogun isimlerdendi lig ozelinde. aday kadroya cagrilsa sasirmazdim.

mevcut geldigi sekli ile - farkli hoca'li bi tik daha buyuk takimda nasil performans gosterir, ayri merak edilesi.
kimi okudugum yazilar da alameti farikasi kismen sebastian hoca gibi bir durum da mevcut . -goreceli elbette.

oyuncu nun - tipoloji ve prototip olarak bizde is yapar bir tarzi var .

saygi ve selamlar .

Fagioliye uygun klip sarkisi gulsen -baldır.ben yapacağım yeterki gelsin

Serie A takımı olsak her istediğimizi alırdık her ilgilendiğimiz öncelik İtalya diyor

Kurtulalım şu muz liginden, biraz da Juve şikecilerini tokatlayalım

Keske gozumuzu kapatsak ve açtıgımızda 40 gün geçmiş olsa

Super lig istiyorum

Euro 2024 sarmiyor

o zaman

muslera
bisakka davinson nelsson köhn
torreira fofana
barış ilkay zaha
icardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt