Nicolò Zaniolo’nun Atalanta’ya Geçici Transferi Açıklandı

Italyanlar maclarin en az %60'inda oynamali yazmis.

Sart budur.
Şart bu da işte sonradan oyuna girse yetiyor mu? 11' mi yoksa dakika bazlı mı? 50 maç desek 90 dakikadan %60'ı 2700 dakika mı oynamalı mesela yoksa 30 maçta yedekten de olsa süre alması yeterli mi? Böyle bir bilinmeyen var

Seneye Atalanta maç kadrolarını takip edeceğiz belli ki ...

Adamdan karımız yok, bu yıl romaya 3 ödeyecektik, o parayı Atalanta verecek şimdilik ne zarar ne kar. Kalan yıllardaki ödemeleride çıkarırsak zararsız kurtarabiliriz.

Anlamadigim konu şu ;

Biz ffp yani sattigin kadar al mevzusundan ciktik diye biliyorum.

Neden kasaya girdi fazla gorunsun diye maasi dahil ediyoruz ?
Limitler

Oyuncuya maaş verirken bir kısmını imaj ücreti, sponsorluk adı altında ödüyoruz onlar da limite dahil olmuyor. Icardi dolaylı olarak 10 m Euro alıyor ama limitler için 6 m Euro net maaş görünüyor öyle düşün

15 milyona aldığımız adamdan 16 milyon kiralama parası kazandık güzel

şarta bağlı zorunlu :))))))))))

Resmi açıklama esastır rtaş
Kiralama bedeli 6.4 m euro diyor sonuçta
ET filan olsaydı inanırdım ama mevcut oluşumla;
006fcf93d64563c30256d7590c76fd30.gif

Limit olayıni bizim takım kadar ciddiye alan dile getiren 2.bir kulüp yok :asd:

Şart bu da işte sonradan oyuna girse yetiyor mu? 11' mi yoksa dakika bazlı mı? 50 maç desek 90 dakikadan %60'ı 2700 dakika mı oynamalı mesela yoksa 30 maçta yedekten de olsa süre alması yeterli mi? Böyle bir bilinmeyen var
Italyan kaynaklara goz atiyorum da oyle bir detaya rast gelmedim henuz.

Kendi tahminim: bizim Angelino'da oldugu gibi 1 mac = en az 45 dakika , oyledir diye dusunuyorum.

Ne hali varsa görsün. Bizim oyuncumuz olmadı bence hiç. Sanki bizde kiralık oyuncuydu da diğerlerinin gerçek oyuncusuydu...

5.3 m kemiksiz para kaldıgını ögrendim bize

Zorla oyuncu kiralıyoz adamlara biz resmen yav :D Bence orda iyi oynar ve satın alırlar..

Villa 5 vermişken iyide sezon geçirmemişken fazlası beklenemezdi zaten. Yalnız satın alma opsiyonu az geldi o sebeple şartların çok ağır olmadığını düşünüyorum sezon sonu bir şekilde alacaklar bence.

para mühim değil, herife verdiğimiz bonservisin yarısı kiralık ücretinden çıktı. gerisi çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz, sanki her işini kusursuz yapan bir camiayız. fenerliler de arda gitti ama para kazandık diye avutuyorlardı kendilerini onu babası yaşında 2 herifin maaşı ve cengiz ünder'in bonservisiyle yediler. transfer dediğin kumardır, bazen tutar bazen tutmaz.

ama bu kansız herifin galatasaray'a gösterdiği tavır ve bizim yönetimin gitmesinin kimsenin ucunda olmadığı adamın bile transfer şartlarını tepki alırız diye açıklamaması skandaldır. kaçak köçek iş yapıp yıl boyu bu kansız hıyarın profilini takip ettiriyorsunuz gencecik adamlara, bu ne berbat bir kurumsallıktır.
Yarısından fazlası çıktı 15'e aldık zaten bonuslar gerçekleşmedi bu anlaşmayla birlikte 11 milyon maaşının ödeyeceğimiz kısmı çıkartılmış halde almış oluyoruz. 4 milyon kalıyor bonservisinin tamamını çıkarmak için Zaniolo işi her ne kadar istediğimiz gibi olmasa da zarar etme etmeyeceğimiz hatta kar edeceğimiz kesin.

Geri
Üst Alt