Nicolò Zaniolo'nun Maliyeti Açıklandı

Roma genelde bonservisleri acikliyordu. Ama ne Zanioloda, ne Zekide rakam yazmislar.

Ama simdi biraz düsündükten sonra, Romano ve DiMarzio zaten Roma 25e razi demiyormuydu bizim ilk kiralik teklfiinden sonra? Adamlarin ilk hedefleri 25 milyonduysa, biz niye bonsularla 29,5 veriyormussuz? Belki 15 + 6,5 kolay bonus ve 6,5 hayatta verilmeyecek bonus olabilir mi?
Dünkü haberler zaten 15 milyon net+ 5milyon bonustu ve oyuncuya yıllık 3 milyondu. Bizim kap açıklamasına da baktığımızda demek ki dünkü haberler doğruydu.

Hem sonraki satistan pay hem bonus olmaz bence. Ya da CL çeyrek final gibi parasını kendi çıkaran bonuslar olabilir.

Şimdi soru şu: hangi pozisyonda oynayacak bu çocuk? Okan Hoca’dan ilginç bişey bekliyorum.

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan

Zaniolo Torreira Sergio

Kerem İcardi Mertens

Gibi

Adamlar 16.5 net dedi tutmadı 3.5 maaş dedi tutmadı bence bizim açıklamalarımıza güvenmek lazım büyük ihtimalle hepsi menajer haberidir.

Bu arada daha önceden de açıklamadığımız bonuslar olmuştu ama Roma'nın 25-30 beklentisi vardı diye hatırlıyorum o yüzden bizim gidip bonuslarla beraber 20'den fazlasını verdiğimizi düşünmüyorum.

Yakında duyulur daha net şekilde

Hem sonraki satistan pay hem bonus olmaz bence. Ya da CL çeyrek final gibi parasını kendi çıkaran bonuslar olabilir.

Şimdi soru şu: hangi pozisyonda oynayacak bu çocuk? Okan Hoca’dan ilginç bişey bekliyorum.

Muslera

Zaniolo Torreira Sergio

Kerem İcardi Mertens

Gibi
Bu sene sağda seneye 10 numero

Muslera

Zaniolo Torreira Sergio

Kerem İcardi Mertens

Gibi
--------torreira--sergio

zaniolo-----mertens-----kerem

----------icardi------------------ olur bence

Olabilir ama ben hala ciddi bir sponsorluk açıklaması yada dijitalde ciddi gelir getirici bir anlaşma mesela Socios ile anlaşma süresinin bitimi yakın diye biliyorum belki onlarla anlaşmanın uzatılması gibi ciddi gelir getirecek bir anlaşma bekliyorum. Her ne kadar 5 yıla yarılmışsa da 15'te şu anki halimizle girmek ciddi bir risk bence.
Katilmiyorum. Cikaldau, morutan, berkan toplamda 14m falan. Italyada adini duyurmus, beklentiler olan italyan milli futbolcu ve yaşi henuz 23, 5yil vadeli 15m risk degil bence

Nelsona bilmem kac taksitli 7m verilince onada cok söylenen olmustu defansa bukadar verilirmi diye. Simdi 20den aşagi birakmayiz diyoruz mesela

Katilmiyorum. Cikaldau, morutan, berkan toplamda 14m falan. Italyada adini duyurmus, beklentiler olan italyan milli futbolcu ve yaşi henuz 23, 5yil vadeli 15m risk degil bence

Nelsona bilmem kac taksitli 7m verilince onada cok söylenen olmustu defansa bukadar verilirmi diye. Simdi 20den aşagi birakmayiz diyoruz mesela
Şu 3 oyuncu seç diğerine eşitle hesabı çok yanlış.

Boey + Kerem + Sergio + Toreira + Abdülkerim + Mertens = 13 desem mantıklı olur mu mesela

Coutinho şuan bence kafa olarak futbolu bırakmış Kaan yerli alternatifi açısından trabzon macında kalitesini kısa sürede gösterdi.Zaniola gerçekten müthiş bir transfer ama ben yinede bir transfer daha yapacağımızı düşünüyorum
Bir kanat forvet (Barrow, Dennis tarzı) bir de U-21 kontenjanından tempolu 6/8 (Kaba gibi) gelir bence. Bir ihtimal fikir değiştirirlerse U-21 kontenjanından Campos gelebilir sol beke.

Şu 3 oyuncu seç diğerine eşitle hesabı çok yanlış.

Boey + Kerem + Sergio + Toreira + Abdülkerim + Mertens = 13 desem mantıklı olur mu mesela
Demek istedigim ismi pek bilinmeyen, ne cikacagi muamma 3 adama 14 vermek mi risk? Yoksa italyanlarin cok şeyler bekledigi ama sakatliktan tam o beklentiyi karsilayamamis topcuya 15 vermek mi risk?

Kaldi ki pl den 30 veren cikmis bundan 10gun önce

Geri
Üst Alt