Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

Yaw baslatmayin nigel de jong'a, adam bir kac ay sonra 32 olacak, eger 30+ yaslarinda önlibero aliyorsan ust duzey önlibero al, form da olan bir önlibero al, nigel de jong amerika'ya niye gitti ya, para icin, kariyeri artik onun umrunda bile degil.

Umarim bu nigel de jong haberleri yalandir.

iyi bi isim veya transfer demiyorum ama bişeyi düzeltiyim adam amerikada 500bin € kazanıyo olması lazım

net kötü transfer
tam menajer komisyonu transferi
sneijder riekerink albers donk yetmedi bide de jong geldi ceteye cevirecekler ortaligi.

Bunun temposu iyice düşmüştür. Valla nedesem bilemedim. Tempolu oyuncu lazim. Tolga bile hoş geldi insanin gözüne. arti topuda iyi kullaniyor 2 maçtir.

Bundesliga'dan Tolga gibi gayet iyi adamları makul maliyetlerle alabilirler, Köln'den Höger, Hamburg'dan Jung veya Hunt, Augsburg'dan Baier, bir sürü adam var Tolga etkisi yaratacak. Tolga da Hertha'dan geldi.

Son düzenleme:
La bu uçak biletlerine harcadığıniz para ile bizim burdan taş gibi bir zenci dmc alırdık

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ulan biraz olsun sevmiştim yönetimi şu 1 haftadır ama yine nefret ediyorum bu kadar komedi olmaz git önce yangından mal kaçırır gibi ligden yerli evlatları hemen al geçen seneki gibi ama iş yabancı transferine gelince son güne bırak bu kadar tesadüf olamaz bu biliçli yapılıyor taraftarı uyutmak için

De Jong'u bu kadar ezmek doğru değil. Burada tamamen yönetimin hatası, taraftarın değil. Haftalardır Diarra, Diarra diye oyaladılar o yüzden De Jong'u küçümseyebiliyoruz. Çünkü Lassana hala formda ve Avrupa'nın gözü üstünde olan bir futbolcu. De Jong gelirse oda ilaç olacaktır 1 sene, bu kadar ezmemek lazım.

Sadece gökmen nigel de jong diyor, gökmen guvenilir kaynak... ama yinede umarim yalandir yaw :D

Çok kilolu durmuyor mu?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong transferini olumlu buluyorum. Diarra çok büyük risk. Gelse bile yatmaya gelecek gibi duruyor ki daha önce diarra ismini yönetimin gündemde tutmak adına servis ettiğini yazmıştım.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci bir donk vakası olması muhtemel.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Turkiye'de Sampiyonlar Liginde oynama ihtimali var, sende merak etme.

Türkiye'de şampiyonlar liginde oynamakla Basel'de, CSKA Moskova'da, Shakhtar'da şampiyonlar liginde oynamak aynı şey (CSKA Moskova'yla Shakhtar'ın da UEFA kupası var). Orada gidebileceğin mesafe de aynı. Oralara da aynı sebeplerden gidiyorlar. Zenit'i de bunlara katabiliriz ama Zenit'in bir de parası çok, sahibi Gazprombank. Shakhtar da öyle. Bizim de bunlardan bir farkımız yok (para kısmı hariç, kulübün geliri belli)

Türkiye'ye gelen bu ismi olan adamlar para için, son bi vurgun için veya mecbur kaldıklarından geliyorlar, Melo gibi Gomez gibi iyi bir yerden teklif alırlarsa daha az maaşa hemen gidiyorlar. Onun için Tolga gibi Carole Bruma gibi kendini gösterip kariyer yapmak isteyen adamları alacaksın, enerjilerinden kendilerini gösterme isteğinden faydalanıp yükseleceksin, teklif aldığında da satıp yeni yetenekler bulacaksın. Shakhtar böyle yapıyor, pahalı eski yıldız peşinde koşmuyor, kendini göstermek isteyen iyi Brezilya'lılar getiriyor, o yüzden iyi işler çıkarıyor. Sonra bir de satıyor adamları gayet iyi para kazanıp hemen yenilerini getiriyor.

Son düzenleme:
Ikinci Grosskreuts vakasi yolda.

Son gune yetisemezse gorurum ben yonetimdekileri.

Diarra ile kac haftadir niye gorustuler cikip Nazifoglu bir aciklasin. Diarra ya yakin 2 tane alternatif var diyordu, ogrendik simdi onlari: De Jong ve Tiote.

Ucu de farkli oyuncular hele kalite kismina bakarsak DIARRA >>>> DE JONG & TIOTE.

Birisi teknik ve zeki, digeri kasap digeride saatli bomba. Acayip alternatifler yani istesen bu kadar fark bulamazdin..

Forum bu kadar ezdigine gore is yapacaktir

Zamaninda Cambiasso falan beklerken Melo gelince bu bidonumu aldik deniliyordu

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Diarra ile kac haftadir niye gorustuler cikip Nazifoglu bir aciklasin.

Birisi teknik ve zeki, digeri kasap digeride saatli bomba. Acayip alternatifler yani istesen bu kadar fark bulamazdin..

Demek ki Diarra'da şartları zorladılar ama karşı taraf esnek davranmadı belki ve olmadı. Konuşmayayım dedim ama o transferin o konuşulan paralara ve şartlara olacağı yoktu. Muhtemelen konuşulmayan başka şeyler de istenmiştir, tüm alacaklarına dair banka teminatı, menajerine yüklü komisyon vs gibi bilmiyoruz bunları.

Adam gelmek isteseydi zaten öyle ağır şartlar konuşulmazdı bir yerde buluşulurdu.

De Jong'a gelince tuttuğum bir oyuncu değil, Selçuk'la da alakası yok, bu bildiğin defansif orta saha.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt