Nigel de Jong Galatasaray'da İddiası!

Demek ki Diarra'da şartları zorladılar ama karşı taraf esnek davranmadı belki ve olmadı. Konuşmayayım dedim ama o transferin o konuşulan paralara ve şartlara olacağı yoktu. Muhtemelen konuşulmayan başka şeyler de istenmiştir, tüm alacaklarına dair banka teminatı, menajerine yüklü komisyon vs gibi bilmiyoruz bunları.

Adam gelmek isteseydi zaten öyle ağır şartlar konuşulmazdı bir yerde buluşulurdu.
Sorun gelip gelmemesi degil, alternatiflerin birisi Jupiter digeri Mars olmasi gibi. Yani alakasi bile yok Diarra ile. Sadece ayni pozisyonda oynuyorlar diye alternatif gibi algiliyor bizim zeki yoneticiler. Futboldan haberleri olmadigi buradan daha da net anlasiliyor..

Sorun gelip gelmemesi degil, alternatiflerin birisi Jupiter digeri Mars olmasi gibi. Yani alakasi bile yok Diarra ile. Sadece ayni pozisyonda oynuyorlar diye alternatif gibi algiliyor bizim zeki yoneticiler. Futboldan haberleri olmadigi buradan daha da net anlasiliyor..

Eğer alternatifler buysa ve bu şekilde tespit ediliyorsa (tavsiye vs) ona yüzde yüz katılıyorum.

Bunu bu saatten sonra alan ya gerizekalidir ya da komisyonda anlasmistir.

Baska bisi olamaz.

Yok mu Fransa'da genç dinamik siyahi önlibero len. Ölmüş de Jongunuz ile başlatmayın

Yalan da söylemiyim şimdi, bu adamı Milan'da izlemedim fazla Hollanda milli takımından hatırlıyorum, ama MLS'ten adam getirilecektiyse De Jong yerine Gerrard, Lampard veya Pirlo zorlanabilirdi sanki.

Son düzenleme:
2014 DK Hollanda adına müthiş oynamıştı. Ne zaman De Jong kadroya çağrılmamaya başladı Hollanda düşüşe geçti.

Adam 31 yaşındaysa nolmuş la şaka mısınız Atiba 33 yaşında ligin en çok koşan, top kapan orta sahası değil miydi bu adam geçen sene? De Jong MLS'de en çok top kapan orta sahaymış takip etmiyorum da adam yatmıyor belli ki. Bence net sınıf atlatır. Şu yaş olayına da takılıp kalmayın komik oluyor olay oyuncu da biter. Kimi oyuncular 35-36 yaşına kadar üst düzey oynayabiliyor kiminin de pili 29-30'da bitiyor Selçuk efendi gibi.

inşallah alırız.adam italya almanya ve ingilterede üst düzey futbol oynamış.hollanda milli takımında 81 kere forma giymiş..diarra diye ölüp bitenler adama yaşlı diyor diarra ile bu adam aynı yaştaa.bana soracak olsalar bende tabi ki diarra derim ama olmuyora iyi bir adam aldık..yaşa falan takılmayalımm.

Adamı Hamburg'tan beri bilirim ve hiç beğenmediğim fundamental fakiri bir adam. Üstelik yaşlandı Milan'dan teneke bağlayıp gönderdiler. Lorik Cana vari berbat bir transfer olur.

eskiden de begenmiyordum simdide begenmiyorum

italyadan kovdular bunu mls'de bile tutunamiyor demekki

Orta sahaya gereken sertliği kazandıracak, agresif, fizik gücü yüksek, üst düzey takımlarda oynamış, tecrübeli.

Pardon da daha ne istiyorsunuz?

Bizim orta alandaki sorunumuz zaten defansif.

Tek ön libero oynayacak muhtemelen 4-1-4-1/4-3-3'te.

Tam da o mevkinin adamı.

Reisin "Çekme !" dediği tonda söylüyorum.

GELME !
hqdefault.jpg

De Jong net iyi transfer. Burada ağlaşanlara aldanmayın. Sanki epl gibi ligimiz var da Jong bu ligin altında bir transfermiş gibi konuşuyorsunuz. Diarra olsa iyi idi ama olmadı diye bok atmanın manası yok m

Sent from my iPad using Tapatalk

Geri
Üst Alt