Nigel de Jong: "Küçüklüğüm, Galatasaray’ın başarılarını izleyerek geçti"

Çok sürükleyici kulübüz ya.Renkler,arma,logo,takımın adı falan.GALATASARAY kulağa bir güzel geliyor.Fener'in rengi de,ismi de sıradan bir takım gibi geliyor mesela.
Ters manyel yaparak kurtulabileceğini sanıyor Osman SEDEN dikkatini çekiyorum. Nedir bu şimdi? Ne gerek vardı? Şimdi daha bir emin oldum şahsen. Bu arkadaşın ipi ivedilikle çekilmeli.

Snejder abisi iyi vermis ayarini bu taraftar ona tahammul ederde sen istedgin kadar laf cambazligi yapsanda kurtaramazsin kelleyi hakkini vereceksin bu formanin kacari yok.

Ters manyel yaparak kurtulabileceğini sanıyor @Osman SEDEN dikkatini çekiyorum. Nedir bu şimdi? Ne gerek vardı? Şimdi daha bir emin oldum şahsen. Bu arkadaşın ipi ivedilikle çekilmeli.

ozan ile konusuyoruz bizimde dikkatimizi çekti bazı şeyler. çok soru soruyor buyuk ıhtımalle fener ajanı bilgi sızdırmaya çalsıyor olmalı

ozan ile konusuyoruz bizimde dikkatimizi çekti bazı şeyler. çok soru soruyor buyuk ıhtımalle fener ajanı bilgi sızdırmaya çalsıyor olmalı
O halde öncelikle asli platformunu tespit etmemiz lazım. 12 numara ajanı mı yoksa antu ajanı mı? Bunun belirlenmesinde fayda görüyorum. Sizin istihbaratınız sağlamdır tespit edelim lütfen.

şampiyon olacağımızı nereden biliyor birkere, sezon başından şampiyon olacak ve olamayacakları tespit ediyor rakipler hakkında bu kadar bilgiye ancak içerden biri sahip olabilir geleceğe yönelik duyumlarının kaynağı bu olabilir bir FBJK ajanıyla karşı karşıya olabiliriz. :mask:

O halde öncelikle asli platformunu tespit etmemiz lazım. 12 numara ajanı mı yoksa antu ajanı mı? Bunun belirlenmesinde fayda görüyorum. Sizin istihbaratınız sağlamdır tespit edelim lütfen.
12 numara için yaşı tutmuyor antu diye tahmin yürütüyoruz :asd:

Dün çok iyi bir Galatasaraylı olduğumdan bahsediyordun,olmadı bu Osmaan.

Sarper dünde söyledim sen ve Kadir Arı nın bende yeri ayrıdır. ancak bazı soru işaretleri var hakkında hepsi bu büyütme isyan etme hemen bi dur

12 numara için yaşı tutmuyor antu diye tahmin yürütüyoruz :asd:

Sarper dünde söyledim sen ve Kadir Arı nın bende yeri ayrıdır. ancak bazı soru işaretleri var hakkında hepsi bu büyütme isyan etme hemen bi dur

Bu forumda hakkında soru işaretleri olacak en son kişilerden birisi benim,teessüf ederim çok kırıldım şakası bile kötü.

Sneijder'in bize gelmesine sebep olan da gurbetçiler. Adamın en yakınındakilerin hepsi Türk. Demek ki iyi imaj yaratıyorlar adamın yanında ki samimi olabilip böyle güzel seylere vesile oluyorlar.
Bazilarina yalan geliyor bu aciklamalar ama bu cidden böyle. Benim de alman arkadaslarim burda ben birsey demeden bir türlü Galatasaray'i taniyorlar, gecmisini biliyorlar. Birde arkadaslik olunca cok daha yakindan takip ediyorlar.
Özellikle Hollanda ve Almanya'da türklerin sayisi cok oldugu icin ben bu aciklamalari uydurma bulmuyorum.

Geri
Üst Alt