Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.660
- 11.494
- 2.088
Yabancilarin Galatasaray telaffuzu da kulaga cok hos geliyor acikcasi![]()
Gelitesoray.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancilarin Galatasaray telaffuzu da kulaga cok hos geliyor acikcasi![]()
Ters manyel yaparak kurtulabileceğini sanıyor Osman SEDEN dikkatini çekiyorum. Nedir bu şimdi? Ne gerek vardı? Şimdi daha bir emin oldum şahsen. Bu arkadaşın ipi ivedilikle çekilmeli.Çok sürükleyici kulübüz ya.Renkler,arma,logo,takımın adı falan.GALATASARAY kulağa bir güzel geliyor.Fener'in rengi de,ismi de sıradan bir takım gibi geliyor mesela.
Ters manyel yaparak kurtulabileceğini sanıyor @Osman SEDEN dikkatini çekiyorum. Nedir bu şimdi? Ne gerek vardı? Şimdi daha bir emin oldum şahsen. Bu arkadaşın ipi ivedilikle çekilmeli.
Çok ciddi duyumlar alıyorum hakkında yapacak bir şey yokSen de taktın bana yav.![]()
Çok ciddi duyumlar alıyorum hakkında yapacak bir şey yokBir de üstüne böyle manidar hareketler eklenince bir şüphe doğuyor ister istemez
![]()
Ters manyel yaparak kurtulabileceğini sanıyor @Osman SEDEN dikkatini çekiyorum. Nedir bu şimdi? Ne gerek vardı? Şimdi daha bir emin oldum şahsen. Bu arkadaşın ipi ivedilikle çekilmeli.
Sana göre örnek bana göre falsoNe gibi duyumlar?Orada durduk yere de demedim,iki karşılıklı örnek verdik işte.
Sana göre örnek bana göre falsoSoyisim falso zaten de neyse
![]()
O halde öncelikle asli platformunu tespit etmemiz lazım. 12 numara ajanı mı yoksa antu ajanı mı? Bunun belirlenmesinde fayda görüyorum. Sizin istihbaratınız sağlamdır tespit edelim lütfen.ozan ile konusuyoruz bizimde dikkatimizi çekti bazı şeyler. çok soru soruyor buyuk ıhtımalle fener ajanı bilgi sızdırmaya çalsıyor olmalı
ozan ile konusuyoruz bizimde dikkatimizi çekti bazı şeyler. çok soru soruyor buyuk ıhtımalle fener ajanı bilgi sızdırmaya çalsıyor olmalı
Dokundurduğun üyelerin gerçek soyisimlerinin yıldırım olmadığından eminiz lakin senden emin değiliz. Sıkıntı da burada başlıyor zatenYıldırım soyadlı tek benmişim gibi forumda sanki,öyle bir anlatıyorsun ki.![]()
12 numara için yaşı tutmuyor antu diye tahmin yürütüyoruzO halde öncelikle asli platformunu tespit etmemiz lazım. 12 numara ajanı mı yoksa antu ajanı mı? Bunun belirlenmesinde fayda görüyorum. Sizin istihbaratınız sağlamdır tespit edelim lütfen.
Dün çok iyi bir Galatasaraylı olduğumdan bahsediyordun,olmadı bu Osmaan.
Dokundurduğun üyelerin gerçek soyisimlerinin yıldırım olmadığından eminiz lakin senden emin değiliz. Sıkıntı da burada başlıyor zaten![]()
12 numara için yaşı tutmuyor antu diye tahmin yürütüyoruz
Sarper dünde söyledim sen ve Kadir Arı nın bende yeri ayrıdır. ancak bazı soru işaretleri var hakkında hepsi bu büyütme isyan etme hemen bi dur
Ahahhahahhahahah12 numara için yaşı tutmuyor antu diye tahmin yürütüyoruz![]()
Bazilarina yalan geliyor bu aciklamalar ama bu cidden böyle. Benim de alman arkadaslarim burda ben birsey demeden bir türlü Galatasaray'i taniyorlar, gecmisini biliyorlar. Birde arkadaslik olunca cok daha yakindan takip ediyorlar.Sneijder'in bize gelmesine sebep olan da gurbetçiler. Adamın en yakınındakilerin hepsi Türk. Demek ki iyi imaj yaratıyorlar adamın yanında ki samimi olabilip böyle güzel seylere vesile oluyorlar.
Neden daha iyi olsun? Fenerliliği ali şen dönemlerine kadar uzandığına dair duyumlar aldığımız üyenin soyisminin gerçek olduğu mu? Çok ciddi emareler var çok.Gerçekse daha iyi değil mi işte,çelişiyorsun kendinle?![]()
Neden daha iyi olsun? Fenerliliği ali şen dönemlerine kadar uzandığına dair duyumlar aldığımız üyenin soyisminin gerçek olduğu mu? Çok ciddi emareler var çok.