# Nihad Djedovic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Nihad Djedovic

Roma'nın 90-80 kazandığı maçta 7 sayı 4 ribaund 3 asist ile oynadı.Ayrıca maçtan önce bizimle anlaştığını söylemiş diyorlar.Öyleyse yarın açıklanır transferi.

Eyyyyyyyyyy yonetim eyyyyyyy aysal sana sesleniyorum...

Galatasarayimizin hakettigi oyuncu bu mudur dj nihati mi hakediyor bu buyuk taraftar. Bu taraftar buyuk dj ua suat atesdagli yi gormus taraftar nihatlar bizi kesmez. Spanulisi istiyoruz eyy yonetim basketboldan anlamiyorsun bari anlayana kulak ver para ver anlayana gitsin getirsin oyuncuyu. Bize versen o parayi spanulisi omuzlar getiririz. Hepimiz elden ele atinadan istanbula zincir olusturur spanulisi getiririz...

Bu yonetim bu gidisle spalding marka basketbol topu bile almaz takima pahali diye

haydaa sacmaliga bak iste bunlar kendine "taraftar" diyor

demekki bu akşamki maçın bitmesini bekliyormusuz RT @caglartorun: Dedovic, G.Saray ile anlaştığını açıkladı. Hayırlı olsun.

Oktay hocayı eşetirmeyeyim diyorum da Nocioni'yi beğenmeyip Dedovici almak da neyin nesi

Bir dj ugruna ey aysal ne spanulisler batiyor

Beo basketten Beko baskete bence uyum surecini dusunerek yapiyor transferleri oktay hoca bence hersey onceden planlanmis gibi.

Spanoulis de sizi bekliyordu zaten :) Hayret bisey

Eyyyyyyyyyy yonetim eyyyyyyy aysal sana sesleniyorum...

Galatasarayimizin hakettigi oyuncu bu mudur dj nihati mi hakediyor bu buyuk taraftar. Bu taraftar buyuk dj ua suat atesdagli yi gormus taraftar nihatlar bizi kesmez. Spanulisi istiyoruz eyy yonetim basketboldan anlamiyorsun bari anlayana kulak ver para ver anlayana gitsin getirsin oyuncuyu. Bize versen o parayi spanulisi omuzlar getiririz. Hepimiz elden ele atinadan istanbula zincir olusturur spanulisi getiririz...

Bu yonetim bu gidisle spalding marka basketbol topu bile almaz takima pahali diye

utanmaz adam ya sen hic basketbolun yanindan gectin mi acaba ?

Bu ne ya cehaletin ortasina mi dustum ben ne oldu boyle

spanulis dj nihati katlar carpar boler tekrar bolduguyle carpar. Sabaha kadar tartisirim spanulis > 23123x dj

oktay mahmudi nihad diyor ugur bulut spanoulis :)

komik :)

sahi sen hangi takimlari calistirdin u. bulut??

Bu ne ya cehaletin ortasina mi dustum ben ne oldu boyle

spanulis dj nihati katlar carpar boler tekrar bolduguyle carpar. Sabaha kadar tartisirim spanulis > 23123x dj

Aksini diyen yok ki zaten. Sanki Spanoulis bize gelmek icin yalvariyormus gibi bi hava var da. Biraz gercekci olmakta yarar var

Bu adam kötü mü yoksa ironi mi yapıyorsunuz hiç izlemedim ondan soruyorum

Arkadaslar yonetimin spanulisten haberi varmi acaba????

Abd... Albayrak maclari izlerken spanulisin farkindami yoksa oturup kalkarken alacali mi goruyor. Eger farkinda olsa coktan alinmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt