nihat kahveci

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
euro 2008'de cek cumhuriyetine attigi gollerle sürekli hatirlanacak olan efsane türk forvet.

simdi yorumculuk yapiyor.

euro 2008'de cek cumhuriyetine attigi gollerle sürekli hatirlanacak olan efsane türk forvet.

simdi yorumculuk yapiyor.

Yorumculuğunda ilk zamanları hatırlıyorum. Berbat bir dili vardı.
Sonra diksiyon dersi alıp düzeltti.

İspanya günlerinden daha fazla bahsetmesi lazım.
Zidane şişko Ronaldo Roberto Carlos görmüş adam.

Türkçesini sempatik buluyorum

Esnaf gibi konuşuyor

Böyle kimseleri severim..

Not: bir yanlışı görürsem de köklerim..Babamı tanımam Galatasaray söz konusu olduğunda.
O yüzden şimdilik iyi

iyi topçuydu kariyerinin sonundada blowtaşı güzel yolmuştu

eski gsli futbolcularimizdan iyi konusuyor hakkimizda

Çok iyi bir kariyer idi. Sonu pek iyi olmasa da.

Euro 2008 / Çek cumhuriyeti maçında attığı 3. gol unutulmaz.

Sevmediğim bir tip (yorumcu)
Konuşma tarzından kaynaklı sanırım

Fena abartıyor bazen öyle böyle değil. Galatasaray kazanınca olumlu abartılarını dinlemek için açıyorum.

Biz de böyle bir manyağız.

Bizimle alakalı yorumlarını beğeniyorum. Kendisimi severimde. Sanki Galatasaraylı gibi heyecanlı ve güzel yorumlarda bulunuyor. Bizim medyadaki sözde Galatasaraylı yorumculara bin basar vaziyette. Bizimkiler biz galibiyet alınca suratları düşük bir şekilde acılı acılı yorumluyor takımı.

Bizle alakalı ileride bir fiyaskosu olmaz ise bizim maçlar sonrası trt sporda izlerim kendisini

Diger takimlarla olan yorumlari nasil bilmiyorum ama bizim maclari gayet objektif yorumluyor. En azindan izledigim programlarda gayet iyiydi.

Trt spor tv de izlediğim tek yorum programı ..mac sonunda da bein açık kalıyor

Nihat: "Diagne mesela neden yedek bırakıldı anlamadım. Colin Kazım'in girdiği pozisyonlara Diagne girse gol olabilirdi."

Nihat: " Beşiktaş şampiyonluk yolunda çook çok büyük bir yara aldı."

Nihat: "Puan farkı 9. Sadece bugün için konuşursak, rakibin 3 maç kaybedecek, sen 4 maç kazanacaksın?"

Sadece holigan gibi yorum yapmadigindan cok ekmek yer.

Geri
Üst Alt