Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 9.345
- 8.960
- 1.558
Türkiye'den Avrupa'ya giden en kariyerli oyuncular listesinde ilk beşe rahatlıkla girer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize karşı baya sempatisi var o yönden kendisini severim bir yanlışını hiç hatırlamıyorum futbolcuğuda muhteşemdi.Türkiye'den Avrupa'ya giden en kariyerli oyuncular listesinde ilk beşe rahatlıkla girer.
Anlatım tarzı da harika. Bir de rakip takımların yorumcularından İlker Yağcıoğlu bugüne kadar denk geldiğim programlarda bize en ufak bir yanlışını onun da görmedim.Bize karşı baya sempatisi var o yönden kendisini severim bir yanlışını hiç hatırlamıyorum futbolcuğuda muhteşemdi.
sevgili murat ,Tugay Kerimoğlu ile beraber sevdiğim yorumcularından..
Aynen bahsetmiştin Suat abi de gelen bildirime şaşırdımsevgili murat ,
hatirlarsan , foruma geldigim ilk donemler - sana nacizane 2 samimi yorumcu onermistim izlemen adina .
biri *nihat kahveci - digeri *orhan uluca.
sahsen yorumculari vs pek takip etmem, bu iki istisna isim disinda.
futbola bakis da / yorumlama da
*oncelik ,sahada kalmak ve oyuna dair tutkuyu izleyene aktarim yapmayi ilke edercesine kelimelere doken bu iki degerli isim ,ilginctir ,ayri yayinlar da olmalarina ragmen , bi nevi cizgisini bozmadan devam eden a kalite saf yorumculuk yapiyorlar.
< tanimi da yapip oyle bitireyim istedim : ekrana ilk geldikleri donem den bugune gonul rahatligiyla cevreme onerdigim iki kaliteli futbol yorumcusun dan san sebastian efsanesi olani - el turco nihat kahveci .
saygi ve selamlar.
tesekkur ediyorum .hos buldum canim benim.Aynen bahsetmiştin Suat abi de gelen bildirime şaşırdımHoş geldin Suat abi
![]()
bravo reis.
Bilgim yokdürüst konusuyor diye mi trt'den uzaklastirdilar?
tuncay sanli veya sikecilerden birinin atmasindan iyiİyi ki Çeklere galibiyet golü attı bu da. 100 yıl ekranda görürüz.