nihat kahveci

Türkiye'den Avrupa'ya giden en kariyerli oyuncular listesinde ilk beşe rahatlıkla girer.

Bize karşı baya sempatisi var o yönden kendisini severim bir yanlışını hiç hatırlamıyorum futbolcuğuda muhteşemdi.
Anlatım tarzı da harika. Bir de rakip takımların yorumcularından İlker Yağcıoğlu bugüne kadar denk geldiğim programlarda bize en ufak bir yanlışını onun da görmedim.

Tugay Kerimoğlu ile beraber sevdiğim yorumcularından..

Tugay Kerimoğlu ile beraber sevdiğim yorumcularından..
sevgili murat ,

hatirlarsan , foruma geldigim ilk donemler - sana nacizane 2 samimi yorumcu onermistim izlemen adina .
biri *nihat kahveci - digeri *orhan uluca.
sahsen yorumculari vs pek takip etmem, bu iki istisna isim disinda.

futbola bakis da / yorumlama da
*oncelik ,sahada kalmak ve oyuna dair tutkuyu izleyene aktarim yapmayi ilke edercesine kelimelere doken bu iki degerli isim ,ilginctir ,ayri yayinlar da olmalarina ragmen , bi nevi cizgisini bozmadan devam eden a kalite saf yorumculuk yapiyorlar.

< tanimi da yapip oyle bitireyim istedim : ekrana ilk geldikleri donem den bugune gonul rahatligiyla cevreme onerdigim iki kaliteli futbol yorumcusun dan san sebastian efsanesi olani - el turco nihat kahveci .

saygi ve selamlar.

sevgili murat ,

hatirlarsan , foruma geldigim ilk donemler - sana nacizane 2 samimi yorumcu onermistim izlemen adina .
biri *nihat kahveci - digeri *orhan uluca.
sahsen yorumculari vs pek takip etmem, bu iki istisna isim disinda.

futbola bakis da / yorumlama da
*oncelik ,sahada kalmak ve oyuna dair tutkuyu izleyene aktarim yapmayi ilke edercesine kelimelere doken bu iki degerli isim ,ilginctir ,ayri yayinlar da olmalarina ragmen , bi nevi cizgisini bozmadan devam eden a kalite saf yorumculuk yapiyorlar.

< tanimi da yapip oyle bitireyim istedim : ekrana ilk geldikleri donem den bugune gonul rahatligiyla cevreme onerdigim iki kaliteli futbol yorumcusun dan san sebastian efsanesi olani - el turco nihat kahveci .

saygi ve selamlar.
Aynen bahsetmiştin Suat abi de gelen bildirime şaşırdım :D Hoş geldin Suat abi :D

Ali Koç'un akıl dışı suç teşkil eden açıklamalarını "Dursun Özbek de sert açıklamalar yapıyor" diyerek aynı teraziye alarak normalleştiren herkes namerttir gözümde. Kendisini takip ederdim ancak adam değilmiş.

Kanalı da kendisi de çıkmayacak artık karşıma sosyal medyada.

2023-07-02_00-32.webp

Son birkaç zamandır yorumları biraz yalpalıyordu, olur öyle filan diyordum da, KOÇLİRA bunu da satın almışa benziyor artık, böyle düşünmeye başladım.

Yorumları değişti.

Objektiftir diyen sadece galatasaray maçlarina ait videolari izliyordur.

Fenerbahce videolarini da izlesin.

İyi ki Çeklere galibiyet golü attı bu da. 100 yıl ekranda görürüz.

Bu adama eskiden bakıyordum, sonrasınra geçtiğimiz sezon "Ali Koç'un zehir zemberek açıklamalarına ama Dursun da aynısını yapıyor" diyerek normalleştirdiği gün bütün algoritmamdan çıkardım Youtube'da. Bugün bir kesiti düştü önüme. Laf arasında Fenerbahçe'nin penaltısına doğru dedi. Bu şahsı izlemeyerek ve hayatımdan çıkararak doğru bir iş yapmış olduğumu tekrar teyit etmiş oldum.

Böylelerini izlemeyin, izlettirmeyin.

Geri
Üst Alt