nihat kahveci

Nihat Kahveci: "Mourinho! Sen, Galatasaray ile iki maç oynadın, 5 puan kaybettin. Ligin üçüncüsü Samsunspor ile iki maç oynadın, 4 puan kaybettin. Beşiktaş ile oynadın, 3 puan kaybettin. Göztepe'ye 2 puan kaybettin. Eyüpspor ile oynadın, 2 puan kaybettin, bunların hepsinde suçlu Galatasaray mıydı?"

X kaynak

Taraftara Mou hayal satmaya devam etsin. FB toparladı, oyun sistemi oturdu vb. düşünen Galatasaraylı arkadaşlar da bir daha düşünsün.

Nihat Kahveci: "Mourinho! Sen, Galatasaray ile iki maç oynadın, 5 puan kaybettin. Ligin üçüncüsü Samsunspor ile iki maç oynadın, 4 puan kaybettin. Beşiktaş ile oynadın, 3 puan kaybettin. Göztepe'ye 2 puan kaybettin. Eyüpspor ile oynadın, 2 puan kaybettin, bunların hepsinde suçlu Galatasaray mıydı?"

X kaynak

Taraftara Mou hayal satmaya devam etsin. FB toparladı, oyun sistemi oturdu vb. düşünen Galatasaraylı arkadaşlar da bir daha düşünsün.
son haftalarda yükseldiler yalan yok. skorla alakalı seyler bunlar fb dün kazansa, biz ise berabere kalsak veyahut 1 farkla kazansak kızağa biz çekiliyorduk gene.
bu avantajı iyi değerlendirmek lazım artık. birdaha rakibe vermemek lazım ipleri. hatta kadıköydeki maçı da olabildiğince tutmamız sakin oynamamız lazım. nisan basında bitirebiliriz ligi de feneri de.

FT İtalyancası gibi Nihat Kahveci'nin de İspanyolcası kendine has.

Nihat Kahveci: “Ben olsam; havalimanında hep karşılıyoruz ya giderken de güzel, tezahüratlarla yollayalım. Muslera'ya 'Güle güle' desinler, Mertens'e de öyle desinler...”

pr cı mikserlere gerekeni söylemiş, helal olsun

Son düzenleme:
Nihat Kahveci'nin lafı eğip bükdüğüne pek şahit olmadım, kitabın ortasından konuşur.
Kendince ortamı kirleten 3 işim saydı, HALUK YÜREKLİ, MURAT AŞIK ve İBRAHİM SETEN , "arkadaşlarını satanlar laf konuşuyor" dedi.

Bir aksilik görmüyorum.

Avrupa'daki her maçını izledim. Tugay ve Nihat gerçekten Türk insanını çok güzel temsil ettiler orada. İkisinide izlerken bı akrabam orada oynuyormuş gibi hissediyordum, gururlaniyordum. Okan ve Emrede de bu hissiyat vardı ama çok sakatlaniyorlardi. Fatih Terim Fiorentinasi bayrağı devraldı bı ara. Arda gitti oralara. Ama nedense bunların arasında en güzel anilari Nihat Kahveci biriktirdi hafızamda. Milli takımdaki maçlarıda etki etmiş olabilir bilemiyorum.

Avrupa'daki her maçını izledim. Tugay ve Nihat gerçekten Türk insanını çok güzel temsil ettiler orada. İkisinide izlerken bı akrabam orada oynuyormuş gibi hissediyordum, gururlaniyordum. Okan ve Emrede de bu hissiyat vardı ama çok sakatlaniyorlardi. Fatih Terim Fiorentinasi bayrağı devraldı bı ara. Arda gitti oralara. Ama nedense bunların arasında en güzel anilari Nihat Kahveci biriktirdi hafızamda. Milli takımdaki maçlarıda etki etmiş olabilir bilemiyorum.

Nihat her zaman sempatik bir adam oldu çünkü. Çizgisini bozmadı. Sadece Beşiktaş efsanesi olarak kalmadı Türk futbolu efsanesine dönüştü.

Bana göre misal Tugay da sadece bizim değil Türk futbolunun da efsanesidir.

Geri
Üst Alt