Nihat Kırmızı: "Barcelona'yı yine yeneceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı'dan kura yorumu:

"Barcelona bizim ezeli rakibimiz. Daha önce defalarca karşılaştık ve defalarca galip geldik. Yine yeneceğiz"

DisloyalBountifulBellfrog-size_restricted.gif

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı'dan kura yorumu:

"Barcelona bizim ezeli rakibimiz. Daha önce defalarca karşılaştık ve defalarca galip geldik. Yine yeneceğiz"

yav bu nasıl Türkçe konuşmadır. Defalarca dediğin tarihte 8 kez eşleşmişiz.

Defalarca galip geldik diyorsun üzerine.

Tabii kötümser konuşmayacak ama sanki 2 yılda bir karşılaşığ mütamadiyen yendiğimizi zanneder futbolu bilmeyen adam.

torrent'in açıklamasının zıttını yaparak ortalamayı tutturmak istemiş ama aynı mokun laciverdi olmuş.

İlk maçta deplasmanda fark yersek ikinci maçta Barcelona yedek takımı ile çıkar ve fazla kasmazsa belki yeneriz diye düşünüyor ama Galatasaray şu haliyle Tuzlaspor’u bile yenecek halde değil.

Çöp olarak kabul ettiğim bazı yabancı topçuların güzel bir performans gosterip vitrin yapmasını bekliyorum sadece. Başka da bir halt olmaz.

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı: "Galatasaray'ın, Barcelona'yı elemesi sürpriz olmaz. Barcelona bir dünya evi ama biz de Galatasaray'ız."

Nihat Kırmızı: "Kura çekimi öncesi yönetici arkadaşlarımızdan Braga, Porto çıksın diyenler de vardı."

Nihat Kırmızı: "Torrent, Galatasaraylı. Ben de Galatasaray taraftarıyım. Bir gün İngiltere'de takım alsam yine Galatasaraylıyım derim"

[Tv100]

Nihat Kırmızı: "Önümüzdeki sezonda da Torrent ile devam etmeyi düşünüyoruz."

1 resmi 1 de özel maçta yenmişiz. Defalarca dediği de :asd:

Senin maalesef artik ezeli rakibin Çaykur Rizespor. Ne barcelonasindan bahsediyorsun

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı: "Galatasaray'ın, Barcelona'yı elemesi sürpriz olmaz. Barcelona bir dünya evi ama biz de Galatasaray'ız."

Nihat Kırmızı: "Kura çekimi öncesi yönetici arkadaşlarımızdan Braga, Porto çıksın diyenler de vardı."

Nihat Kırmızı: "Torrent, Galatasaraylı. Ben de Galatasaray taraftarıyım. Bir gün İngiltere'de takım alsam yine Galatasaraylıyım derim"

[Tv100]
Zeka kıtlığı gerektiren bir açıklama yapan bu adamın yönetici olması üzücü.

Sırf ismini gündeme getirmek için bile yapmış olsa tam bir aptallık.

Geri
Üst Alt