Nihat Kırmızı: "Burak Elmas'ın istifasını istemek kaos getirir"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
1327229.jpg

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Burak Elmas'a yapılan istifa çağrılarının kaos getireceğini söyledi.

Galatasaray Sportif AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Radyospor'da canlı yayın konuğu olurken, Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Nihat Kırmızı, Burak Elmas için yapılan istifa çağrıları ve 30 Nisan'da yapılması planlanan seçimin iptali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Yönetimin iradesi dışında açılan bir dava"
Nihat Kırmızı, şunları söyledi: "Yönetimin iradesi dışında açılan bir dava. Üyemizin açtığı dava var. Avukatlarımız sürece müdahale etti. Hiç kimse yorum yapmasın. Bilgi kirliliği olmaması adına bunu söylüyorum."

"Biz seçimin yapılmasını istiyoruz"
"Galatasaray'ın çok güçlü avulatları var. Biz yönetim olarak 30 Nisan'da seçimin yapılmasını istiyoruz. Bizim irademiz belli. Bu açılan dava bizim irademizin dışında... Galatasaray'da bir kaos ortamı oluşturulmaması gerekir”

"İstifa bir plan değil, kaostur"
Burak Elmas yönetiminin seçimin iptal edilmesi durumunda planının ne olduğunun sorulması üzerine Kırmızı, şöyle konuştu: “Şu anda herhangi bir plan yok. Önce Cuma günü 11.00'de yapılacak mahkemenin sonucunu beklemek gerek. İstifa bir plan değil. Bir kaostur."

"Burak Elmas sonraki seçimde aday olabilir"
"Yeni bir takvim oluşturulacaksa yine bunu Burak Elmas ortaya koyacak. Yeni seçim takvimi olacaksa Mali Genel Kurul yeniden yapılcak ve Burak Elmas sonraki seçimde aday olabilir. Yönetim istifa etsin demek doğru değil."

"Kimse Galatasaray’ı kaosa sürüklemesin"
"Yönetim hep 30'unda seçim yapılacağı düşüncesiyle hareket etti. Şimdi '30 Nisan’da seçim olmuyor, Burak Elmas istifa etsin, öyle seçime gidelim' demek, Galatasaray’ı kaosa götürmekten başka bir amaca hizmet etmez. Kimse Galatasaray’ı kaosa sürüklemesin."

Yeni bir takvim oluşturulacaksa yine bunu Burak Elmas ortaya koyacak. Yeni seçim takvimi olacaksa Mali Genel Kurul yeniden yapılcak ve Burak Elmas sonraki seçimde aday olabilir.

sbeb?

Burak pis isler çeviriyor. Yeni yönetim geldiginde ibrasizlik kongresinden bunlarin gittiği güne kadar olan süreçteki bütün maddi hareketleri titizlikle incelemeli.

Bunların gitmeye falan niyeti yok anlaşıldı.

Herkes birbirini Galatasarayı kaosa sürüklemekle suçluyor.

Nekadar yüzsüz cikti bunlar böyle, secime karsi degiliz ama Burak elmes istifa etmesin suanki secimi tarihini iptal edip Burak elmas tekrar aday olsun diyor, bunlarin maksadi üzüm yemek degil bagciyi dövmek. Ya sizi kim tekrardan secer be?

Yeni bir takvim oluşturulacaksa yine bunu Burak Elmas ortaya koyacak. Yeni seçim takvimi olacaksa Mali Genel Kurul yeniden yapılcak ve Burak Elmas sonraki seçimde aday olabilir.

sbeb?
Mali Genel Kurul sayılmadığı için bunu söyledi herhalde ama sanmıyorum. Cuma günü tedbir kalkmazsa yeni seçim takvimi konur ortaya bu takvimde Genel Kurul kararları yok sayıldığı için Elmas'ın aday olma hakkı olur ama aday olmaz zaten. Başkan istifası seçimi geciktir tarzı bir şey okudum bir yerde tüzükte 6 ay falan diyorlardı o yüzden sanıyorum ki yönetimden belirli istifa olur böylelikle seçim 1 ay içinde yapılmak zorunda olunur. Cuma günkü davada tedbir kalkar da seçim 30'un da olur umarım en hayırlısı bu bizim için. Yeni gelecek yönetim önce bütçe için sonra da tüzük için kurulu toplamalı ondan sonra.

Nekadar yüzsüz cikti bunlar böyle, secime karsi degiliz ama Burak elmes istifa etmesin suanki secimi tarihini iptal edip Burak elmas tekrar aday olsun diyor, bunlarin maksadi üzüm yemek degil bagciyi dövmek. Ya sizi kim tekrardan secer be?
Cuma günkü mahkemede tedbir iptal olmazsa zaten seçim iptal oluyor. Elmas yönetimi de yeni takvim açıklayacak ve isterse aday olma hakları olmuş oluyor mali genel kurul kararları bir nevi mahkemece yok sayıldığından. Orada sorulan sorulara cevap vermiş yoksa Elmas ve yönetim zaten seçimin 30'un da olmasını istiyor ki tedbir kararına karşı dava açtılar.

Nihat sonradan girip ortalığı karıştırma asıl istifa olmaz ise ortalık karışır seçim olacak deyip t geçiyor gibi 10 gün kala tedbir çıktı devam edeceğim nedir yav.

Elmasin yerine gelecek olanlar Elmastan cok daha iyi degiller gibi. Her turlu y'yi yiyecez gibi

Mali Genel Kurul sayılmadığı için bunu söyledi herhalde ama sanmıyorum. Cuma günü tedbir kalkmazsa yeni seçim takvimi konur ortaya bu takvimde Genel Kurul kararları yok sayıldığı için Elmas'ın aday olma hakkı olur ama aday olmaz zaten. Başkan istifası seçimi geciktir tarzı bir şey okudum bir yerde tüzükte 6 ay falan diyorlardı o yüzden sanıyorum ki yönetimden belirli istifa olur böylelikle seçim 1 ay içinde yapılmak zorunda olunur. Cuma günkü davada tedbir kalkar da seçim 30'un da olur umarım en hayırlısı bu bizim için. Yeni gelecek yönetim önce bütçe için sonra da tüzük için kurulu toplamalı ondan sonra.

bence tedbirin kalkmayıp elmasın istifa edip 21inde seçim olması daha iyi olur. adam istifa edecem diyosa ve aday olmayacaksa ibrasızlık kararı iptal edilsin çok mühim diğil. böyle olursa tüzüğün değişmesi de daha önem kazanır. hem bütçenin onaylanıcağı hem de tüzüğün oylanacağı bir genel kurul haziranda yapılabilir

Manyak mısınız Alain Delon kardeşim ne kaosu?

141926-950ef46f8f3c9c79f4c5ce8ca5d24530.jpg

Demekki o başvuruyu yapan üyü kesin elmasın adamı tekrar aday olabilmek için düzenlenmiş bir eylem
Renkdaş tekrar seçilme ihtimali olmadığını kendisi de biliyordur. Yani başvuruyu o yaptırdıysa bunun anlamı başkanlıktan istifa etmeyeceğidir.

Nasıl bir İŞSİZ ise koltuğa yapıştı bırakmıyor.
Gerçi koltuğu isteyenlerinden ondan farkı yok

Geri
Üst Alt