Nihat Kırmızı: "Henüz takım İstanbul'a dönemedi. Bundan dolayı başvurduk"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Nihat Kırmızı: "Şu anda görüşmeler sürüyor. Burada Beşiktaş'ın cevabı da önemli, onu bekliyoruz. Erteleme talep ediyoruz."

Nihat Kırmızı: "Bu başvurumuz 17 Mart'taki Barcelona maçının öneminden dolayı. Sakatlık gibi sorunlar yaşamamamız lazım. Hava koşulları da ortada. Henüz takım İstanbul'a dönemedi. Bundan dolayı başvurduk."

Nihat Kırmızı: "Önümüzdeki sezonlarda Avrupa kupalarına katılımla ilgili Türk futbolunun puanları açısından geçeceğimiz turlar çok önemli. Beşiktaş'ın bu yönde düşünmesini bekliyoruz. Bunun sadece bir Galatasaray-Beşiktaş maçı olarak görülmemesi gerek." (AA Spor)

Hani basvurmamistik.

kırmızıya boyayalım bjklileri

kazandırdığımız ülke puanlarından kargalar yararlanmasın diye başvuru yapabiliyor muyuz?

Sus ulan sefil red.

Tjkyi bu moralle kucaklayacak olacagimiz gercegi yuzune bi tokat gibi vurmali. Erteleme istemiyoruz

Basvuru yapmak dan doğalı yok zaten normal şartlar da federasyonun bunu düşünmesi lazım pazartesi sonrası 3 gün sonra barcelona maçı var ülke futbolu durumu ortada marka değeri hergün düşüyor biraz ülke futbolunu düşünüyorlarsa onların bunu değerlendirmesi lazım

Terli terli öper atariz bjkyi niye onemsendi bu mac anlamadım. Arenada klasik bir cakis yapacağız sadece

Bunlar olumlu yaklaşmaz, birşey beklememek lazım. Kimsenin ülke puanı vs umrunda değil. Parasının, kasasının derdinde hepsi. Ayrıca Galatasaray kompleksleri var. Umarım yine bir zaman gelecek ve biz hepsini üst üste koyacağız...

takım dönemediği için mi yoksa sakatlık olmasın diye mi basvurdunuz kardesim onda bile tutarsız acıklama yapıyosunuz

Sanki çok umurlarında ülke puanı nasılsa gitsekte birşey yapamıyoruz diye düşünüyorlar onlarda o vizyon yok

Ben 1 kişinin bile bjk maçını düşündüğünü sanmıyorum. 11 rotasyonlu çıkalım iyice ezik sansınlar kendilerini

TFFnin bizi düşünüp bir karar alacağını beklemek hee

No shit Sherlock

Barcelona maçı öncesi ter idmanına ihtiyacımız var. Gelsinler içlerinden geçelim. Hem Moral olur.

Geri
Üst Alt