Nihat Kırmızı: "Pena'nın kalması için tüm şartları zorlayacağız"

Bu adam niye bu kadar çok konuşuyor, seçilmiş bir yonetici degil hatta seçimde rakiplerdi bir sal artik bu kadar kendini reklam yapmayı.

Yabancı kaleci ile devam edersek defansa mutlaka yerli lazım. Yabancı kaleci + yabancı defans dörtlüsü saçmalığın daniskası.

Illa bir yere yerli konacaksa ben hep defanstan yanayım. Iyi bir orta saha defans oyuncularının görevini de kolaylaştırır yüklerini de hafifletir.

Gedson gibi başkası alacak demektir. Yeni sezon da yeni yönetim karar verir buna gidici olan sizler değil.

Nihat amcaa, bir şekilde Muslera'dan çıkıp Pena'nın tapusunu alırsan barışırız seninle

Muslerayı çok seven bir fanatik olarak söylüyorum bunu. Şu noktada ne pena'ya ne da musleraya gerek var. Biraz paraya kıyıp iyi bir yerli kaleci alıp sonrasında yabancı hakkımızı daha kritik bir pozisyonda kullanmalıyız.

O kadar da iyi bir kaleci değil de kiralayacaksak 2 yıl kiralayalım bari.

Oh biri yazmış sonunda. Yine rüzgara bakıp yorumlar yapılıyor. Şuradaki yorumları okuduğumda über süper kaleci gibi davrananlar var yine. Tamam kiralık bir kaleciye göre iyi olabilir ancak hem çok genç, hem yan topları zayıf hemde boyunun dezavantajını unutmamak lazım. Kalsa hayır demem ama abartmamak lazım diye de belirtelim.

Yerli zorunlulugu varken kaleye yabanci kontenjani kullanan yoneticilerin checkup yapilmasi sart. Akli dengelerinin yerinde olmasi mumkun degil. Cipe’den vasat bir kaleciye gecince Pena’yi bulunmaz hint kumasi sandi taraftar malesef.

Klübün başında olursanız zorlarsınız.
Reklamcı sözde Galatasaraylılar.
Yabancı sınırı yediye düşüyor bunlar hala kaleciyi yabancı yapıyor.Üstelik iki yabancı kaleci.

Bu iş bilmezler klübün başında kalırsa vay halimize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seneye yabanci kaleci olmasi icin baska bir bölgeye bir yerli daha lazim. Kerem sezon sonu giderse iki yerli gerekli, haydi kerem yerine yunus sag acik oynarda o vakit sol aciki hangi yerli oyuncu ile kapatacagiz? Orta sahada zaten sorunlu bir bölge Taylan Berkan üst düzey oyuncular degil. O vakit ya stoper bölgesinde yerili lazim yada sol veya sag acikin biri yerli olmasi gerek. Bu nasil yabanci kurali ya ne yapsan elinde kaliyor. En temizi Okan kaleye girmesi gerek.

Klublere yönetici olan cogu kişinin kariyer başarısı var işsiz ya da isimsiz birisi seçilemiyor büyük klublerde benim kastım yönetici olarak ne başarısı var anlaminda demiştim. Bu sene rezalet çünkü ligde boyle kötü sezonda bir kac galibiyette sürekli basina demeç vermesi iğreti duruyor.

Klublere yönetici olan cogu kişinin kariyer başarısı var işsiz ya da isimsiz birisi seçilemiyor büyük klublerde benim kastım yönetici olarak ne başarısı var anlaminda demiştim. Bu sene rezalet çünkü ligde boyle kötü sezonda bir kac galibiyette sürekli basina demeç vermesi iğreti duruyor.
Abdürrahim yakınlıkları sayesinde ihaleler vs alarak çok büyüdü.

Bu adamın yaptıkları daha değerli duruyor dışardan bakınca.

Geri
Üst Alt