Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.363
- 16.962
- 2.073
Bu adam niye bu kadar çok konuşuyor, seçilmiş bir yonetici degil hatta seçimde rakiplerdi bir sal artik bu kadar kendini reklam yapmayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam niye bu kadar çok konuşuyor, seçilmiş bir yonetici degil hatta seçimde rakiplerdi bir sal artik bu kadar kendini reklam yapmayı.
muslerayı gönderme planları yoksa tabi.12 yabancının 2sinin kaleci olması süper olur
Zapata, Leo Franco ve De Sanctis’ten iyi oldugu kesin.Standart 1 file bekcisi oldugu realitesi ile yuzleselim
O kadar da iyi bir kaleci değil de kiralayacaksak 2 yıl kiralayalım bari.
Abdurrahimin seviyesi bile bundan daha iyi en azında adamin bir basarmisligi var bunda ne varda bu kadar cok konuşuyor.yeni abdür raheem
para veriodur
Abdurrahimin seviyesi bile bundan daha iyi en azında adamin bir basarmisligi var bunda ne varda bu kadar cok konuşuyor.
12 yabancının 2sinin kaleci olması süper olur
Klublere yönetici olan cogu kişinin kariyer başarısı var işsiz ya da isimsiz birisi seçilemiyor büyük klublerde benim kastım yönetici olarak ne başarısı var anlaminda demiştim. Bu sene rezalet çünkü ligde boyle kötü sezonda bir kac galibiyette sürekli basina demeç vermesi iğreti duruyor.doğa sigorta
Abdürrahim yakınlıkları sayesinde ihaleler vs alarak çok büyüdü.Klublere yönetici olan cogu kişinin kariyer başarısı var işsiz ya da isimsiz birisi seçilemiyor büyük klublerde benim kastım yönetici olarak ne başarısı var anlaminda demiştim. Bu sene rezalet çünkü ligde boyle kötü sezonda bir kac galibiyette sürekli basina demeç vermesi iğreti duruyor.