Nihat Kırmızı, Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Nihat Kırmızi açıklamalarda bulunacak

konuşmayı bilmiyor bu adam. nerdesin elmas çıksana ortaya

Ne yüzle?

Seçim kararı dışında hiçbir şey duymak istemiyorum. O başkan bozuntusu çıksın hesap versin! Nereye kadar kaçacak?

Başkan konuşacak başkan sen konuşacaksın seni istiyoruz lanet olsun seçildiğiniz güne lanet

kim bu kırmızı üye

Ne hallere düştük. Baskan efendi neredesin. Konusmayi bilmeyen adami çıkartıyorsun.

ne yüzle ne açıklaması yapacaklar şu maç sonunda...

eğer gidip hakem falan derlerse hakikaten çıldırırım...239847293423 tane %1000 hakemlik maç var burda bildiğin hakikaten aptallıktan elinle veriyorsun maçı ve bu soğukta sana gerekli her desteği sağlamış tarftarın önünde...

ne diyebilirler...

Yav ne aciklamasi aga. Istifa edeceksin birakacaksin bu saatten sonra. Yonetim, teknik ekip ve 5 tane net 11 oyuncu transferiyle takim ligde kalir

Bu takım tek bir kurtuluş yolu var Burak elmas yarın hemen olağanüstü seçim kararı almalı ve derhal başkanlıktan istifa etmeli yoksa küme düşmekle kalmaz PTT 1. ligde de tutunamayiz bu yönetimle maalesef 2. Lige kadar yolumuz var

millet bence elmas kötü yönetmiyor,kanayan parmak olan terimi kesti attı ,bence doğru hocayıda getirdi ,floryada temizlikte yapmış,transferler konusundada terime göre davranmış ,terim demiş geleceğe yatırım yapalım ,adamda yaptı baktı terim mıçıyor olmayacak aldı görevden.ben açıkçası profesyonellce kurumsal şekilde gs yöneteceğinin adımlarını attığını düşünüyorum,yani gözlemim o yönde yanılırmıyım bu sene sonuna kadar net olarak belli olur.

Ezik, beceriksiz, pısırık başkan yine mi çıkmıyor ortaya?

5 futbolcuyu kadro disi yapip, TFF ve Cumhurbaskani dahil bu takimi dograyanlari ifsa etmeyeceklerse hic konusmasin defolup gitsinler.

açıklamaları da konuşmayı bilmeyen bir tip yapıyor!! nasıl bir oyunun içindeyiz yahu

Basladi konusmaya
Konusmayi beceremiyor daha
Ts kazanmadi biz kaybettik fln diyor

Mali kongrede yönetimi ibra ederlerse önümüzdeki yıllarda çöpe gidecek

Geri
Üst Alt