Nihat Özdemir: "Avrupa Süper Ligi'ne katılana yaptırım uygularız"

Şike varken Uefa yaptırımı uygulandı mı düdük ?

Şikebahçesine teklif gelmedi diye çok üzülmüş şerefsiz herif.

Fener bu lige davet edilse medyada büyük onur diye haber yapılır davul zurnayla gonderilirdi. Biz olunca böyle. Bunun sebebide çok basit. Yönetimin çok yumuşak olması. Kimse demiyor çık küfür et. Sen masaya yumruğunu nasıl vuracağını bileceksin. Taraftarımız da sıkıntılı. Ersin düzen bjk hakkında bişey dedi adamlar yönetim taraftar buna yapmadığını bırakmadı defalarca özür diledi. Bizde ne bu tür seyleri yapan yönetim nede taraftar var. Sergen her maç ağlıyor. Adam ağlaya ağlaya sampiyon olacak. Tek hakem hatası yok bjk ye karşı. Bizim birtek Ankaragücü maçından sonra konuşan oldu oda unutuldu bile. Unutturmayacaksin sürekli baskı kuracaksın kurullara. Bu işin yöntemi bu Türkiye'de. Fener limit mimit ağladı bak yaptığı bir dünya transfer var kimse de hesap soramadi. Sen Türkiye'nin en çok taraftarına sahip takimisin senin gücün bunlardan çok olmalı. Senide cagirdiklarinda medyada milli onur demeliler. At sen şu medyadaki zirtapozlari taraftarın önüne karışma bunuda mi biz öğretelim anlamadım ki.

Herşeyi geçtim su nihattan memnun olmayan bir tane yönetici var mı şuan kulüpte? Yazık... TFF hakkında Fatih hoca dışında konuşan görmedim. Nihat hakkında da... Hocayı da anlıyorum derin bir yalnizlik işte... Adam haklı. Ben hiçbir dönem bukadar rahat at koşturuldugunu görmedim. İtiraz eden bile yok ya... Çıkıp Nihat sen kimsinde Galatasarayla ilgili herşeye red veriyosun dikkat et seni indiririz ordan diyen kimse çıkmayacak tabi her zamanki gibi. Buda her türlü bizi kast ederek hakkımızda konuscak. Sen kime yaptırım uygulayacaksin bı anlat kime ... Sen kimsin ... İnsanı delirtiyolar ya

Cidden sinirim tepeme vurdu ya. Çıkın konuşun lan bunlara ortalığı bırakmayın valla yeter lan yeter artık hazmedemiyorum haksızlığı yeter lannnnn iki senedir yapmadığınız kalmadı... Kimse sesini çıkarmıyor....

Son düzenleme:
Ulan ben de de yekvucut bu herifin karsisinda olma arzusu oluyor hep nedense.

Son düzenleme:
Bize yaptırım uygulamak için fırsat kolluyor şerefsiz puşt.

bu kelin iyi dediği şey kötü, kötü dediği şey kesinllikle iyidir.

Yarın zaten yine tam tersini söyler bu yavşak.

yalnız febe açıklama yapmadan konuşmasaymış. şimdi yine r yapmak zorunda kalır falan

Katilirsak umarim dedigini yaparsin. Hakediyoruz demektir.

Olurda davet gelir yahut bir şekilde gidebilirsek

napıcan bizi ligde mi oynatmıyıcan

maçan yerse uygularsın yaptırımı

30-35 milyon gslinin aktif 20 milyonu sokağa dökülsünde bak bakalım sende sahibinde koltuğunuzda kalabiliyomusunuz

Küfür etmek bile yetersiz kaliyor.

Küfür etmek bile benim icimi sogutmuyor bu adama karsi.

Ulan sen ne biçim yaratıksın be, her açıklamanda sövdürüyorsun kendine

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

A.a’a kadar yolun var.

Geri
Üst Alt