Nihat Özdemir: "Fenerbahçe, harcama limitini açmak için S. Aziz ve Gustavo'nun ücretini düşürdü"

Nihat Özdemir: "Mesut Özil'i mutlaka izleyeceğim, maçına gitmeyi düşünüyorum"

Allah bildiği gibi yapsın bunları. Resmen şebeke olmuşlar, böyle bir düzende şampiyon olmak pek kolay değil arkadaşlar, biz olamasak bile bjk şampiyon olmalı, her ne kadar tinercilerde de nefret etsem de, kurdukları düzeni Allah başlarına yıksın demekten başka içimden birşey gelmiyor.

Böyle haberleri gören fenerliler FFP den tokat yedikleri an ne düsünücek acaba?

Aşırı sinirlendim yönetim sessiz kaldığı sürece bunlar ortada konuşacak böyle

Federasyon başkanının kulüplerin borcu var yüksek maliyetli transferlere karşıyım diyeceğine mesut özili mutlaka izleyecem diyor lafa gelince yabancı sınırı falan filan mesut ozil yerli değil

Bu konusmalarina karsilik resmi aciklama yapmaliyiz. Tff baskani mi Fenerbahce baskani mi belli degil.
Eger bilmesen tff baskani oldugu yazdiklarindan Nihat Ozdemir mi gecti fenerin basina derdim.

Bir tarafta kılı kırk yararak kuruşuna kadar limit hesabı yapan biz, diğer tarafta bu haramzadeler. İllegal yolların uzmanları!

Biri bana gelecek şu futbolcuyu almamız lazım senin maaşından 1m kesiyoruz diyecek. Ben de gustavoyum kabul edeceğim. Güzel hikaye.

Bence boşuna kızmaya gerek yok ses çıkaran olmadığı için adamlar taşak geçiyor ben olsam daha beterin yaparım hiç acımam öyle saça böyle tarak

skandal ötesi açıklamalar abv senin

Bunun iyice şirazesi kaydı..
Sen Fenerbahçe basın sözcüsü müsün kardeşim

Nihat beyi bu tarafsiz tutumundan dolayi tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt