Nihat Özdemir: "Fenerbahçe, harcama limitini açmak için S. Aziz ve Gustavo'nun ücretini düşürdü"

Szalai ve Smauel icin mi diyor? Özil bu sezon icin acun, koc ve baskalarinda iyi bir imza parasi almistir masa altindan.

Konudaki bütün mesajları beğendim foruma bi haller oldu.

Şike yapıp ceza almayıp birde üstüne kahraman ilan edilen başka bir kulüp örneği yok. Şimdi de tff kendi çıkardığı kurala takılmasın diye evrakta sahteciliğin önünü açtı şikecilere. Bunun adı evrakta sahteciliktir, hemde belgeli kanıtlı.

Alllah bu haksızlıkları yapanın da göz yumanın da yanına bırakmaz. Bu fenere Türkiye'de kurumlar ceza kesmiyor, yaptığı yanına kar bırakılmaya çalışılıyor ama nafile çünkü ilahi kudret cezayı eksiksiz kesecektir, bakın görürsünüz.

Ülkenin bütün kurumlarından torpil,adam kayırma akıyor her gelen kendi çanağını yalıyor Allah hepinizi bildiği gibi yapsın haramzadeler

Galatasaray ın hakkını yedirmem diye zırlayan Cengiz al bak nasıl yiyorlar hak.

beraber çalışıyorsunuz zaten yapmasalar da akıllarına gelmezse de sen akıl verirsin. şampiyonluklar için de başvurun diyorsun zaten alttan alttan.

Ülkenin bütün kurumlarından torpil,adam kayırma akıyor her gelen kendi çanağını yalıyor Allah hepinizi bildiği gibi yapsın haramzadeler
Üzücü olan bu kısım zaten. Sokakta ki vatandaş devletin hiç bir kurumuna güvenmiyor. Hukuk, adalet gibi kavramlar çoktan öldü. Bir kaç zengin at koşturuyor ülkede. Dur diyen yok. Sen ne yapıyorsun diyen yok. Çok üzücü.

Üzücü olan bu kısım zaten. Sokakta ki vatandaş devletin hiç bir kurumuna güvenmiyor. Hukuk, adalet gibi kavramlar çoktan öldü. Bir kaç zengin at koşturuyor ülkede. Dur diyen yok. Sen ne yapıyorsun diyen yok. Çok üzücü.
aynen öyle herşey çok kötü keşke diyorum ama umudum da yok 😔

Onun bunun evladi.

O futbolcularda kabul etti di mi mesutun 3 milyonluk(!) maasina yer acmak icin maasimizi dusurmeye raziyiz, yeterki mesut gelsin demisler !!

Ulan bunlar ne kadar igrenc bir camia ya. Goz gore gore şike yapip, karsisindakini de kendi gibi gerizekali sanip inanmayinca da kuduruyor serefsizoglu serefsizler.

Geri
Üst Alt