Nihat Özdemir: "Fenerbahçe, harcama limitini açmak için S. Aziz ve Gustavo'nun ücretini düşürdü"

Gömleğini çıkar da forman görünsün. Haysiyetli TFF Başkanı.

Monaconun evladi sn. Özdemir sozleriyle bizleri ziyadesiyle uzmustur

Ulann şu açiklamalari bir GALATASARAY lı yapsa yer yerinden oynardı, Ali Dürüst güya bir transfer olayina karışti diye burnumuzdan getirdiler,adamı istifaya zorladilar ALLAH belanizi versin feneri kollayan TFF MHK PFDK TAHKIM...

Bu aciklamadan sonra üc bes yabanci daha alir bunlar

Yeni yönetim geldiğinde geç olmaz umarım bunlara haddini bildirecek taraftarın önüne atacak birileri lazım...

Ülkeyi ayaklandırma derdindeler herhalde

Adamların ölüm kalım dönemi.. Ali Koç servetini eritiyor borçları dengeleyebilmek için.. Ben isterim ki alabildikleri kadar oyuncu alsınlar batabildikleri kadar batsınlar.. Yönetim bir tek masabaşı şampiyonluk meselesine izin vermemeli.. Diğer türlü ben adım gibi eminim ki Cenabı Allah bunlara darbeyi vurdukça vuracak.. Bunlara ben Allah'ın naletlediği taraftar-kulüp gözüyle bakıyorum.. Kimi alırsa alsın ne yaparlarsa yapsınlar huzur bulamayacaklar.. Denizli - Bursa - 2011 Şike travması - 8 senedir yaşayamadıkları şampiyonluklar vs.. bunlar bitmedi bitmeyecek..

ligteki takımların hicbirisi büyük kulupler dahil ses cıkarmıyor o yuzden adamlar herseyı acıkca yapıyorlar ben helal olsun diyorum

İğrenç, tiksinç bir futbol ortamında mücadele veriyoruz, Allahım bu dalavericilere gün göstertme yarabbim

Memleket insanını kendileri gibi geri zekalı sanıyorlar galiba !!
Duyduğu anda soruşturma açması gereken adam basın sözcülüğü yapıyor.

Allah topunuzun belasını versin !!

Artık göz göre göre yapıyorlar. Bu konuda diğer tüm takımlar birlik olup ortada infial yaratmadığı sürece Fenerbahçesini kayırmaya devam edecek. Durum gerçekten vahim.

Gün gelir devran döner horoz domalır tavuk öper

twitterda taraftarımız #FenerinNihatAbisi tagıyla gündem olmaya çalışıyor destek olabilirsiniz

Elin Brezilyası Mesut özil fenerbahçeye transfer olsun diye parasını daha az alacak öyle mi :LOL: Ulan düşünüp bunu mu buldunuz

Es1Mij3U0AMFWaN

unutma, unutturma.

Geri
Üst Alt