Nihat Özdemir: ''Galatasaray ile TFF arasındaki ilişkilerimizde bazı sıkıntılar olduğunu tespit ettik''

Satilmişlar ulan geçen sene Ankaragücü maçinda yine bu tetikçiyi kullandiniz, bu sefer işinizi garantiye almak için yeryüzündeki en büyük Galatasaray düşmanı Yaşar Kemal Uğurlu denen Uğursuzu VAR da kullandiniz ALLAH belanizi versin...

Nihat'in bizi yalandan da olsa yaglamasi iyi oldu. Hakemler son mactaki hamleleri yapamazlar diye umit ediyorum. Olan bizim 3 puana oldu. Keske bjk macindan sonra ortaligi ayaga kaldirsaydik.

Geçen sene de ilk BJK maçından sonra ortalığı ayağa kaldırmadık hata ettik. Diagne’nin kırmızı kartını çok çabuk kabullendik.

Yahu resmen alay etmişler, bir de toplantıyı bizimkiler talep etmemiş, onlar bizi çağırmış. Mustafa Cengiz'e bile şimdiden rahmet okuttu bu Elmas. Basiretsizlikte son sürat gitmeye devam ediyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aga bu kokuşmuş düzene daha fazla alet olmamak için çekileceksin bu soktuğumun liginden. Kendi aralarında oynasın dursunlar oynayabiliyorlarsa tabi.

Ama o g*t ne bizde ne de başka bir kulüpte var maalesef.

ulan şimdi bu kitapsıza sövsek ban yiyeceğiz.

gasp edilen 3 puan ne olacak nihat????? gs şöyle büyük böyle büyük her sene doğruyorsunuz şerefsizler.

yemin ederim başkan olup oraya gitsem suratına yumruğu geçirdim bu herifin.

Bu herifle aynı masaya oturup , birşeyler tartışmak skandal.

Hayal kırıklığına uğradım.

ayağına git sonra boş açıklamalar üstüne klübe 200 ton ceza
bizle uğraşmayın mealinde rezan beye de ceza kitlemişler

Nihat'in bizi yalandan da olsa yaglamasi iyi oldu. Hakemler son mactaki hamleleri yapamazlar diye umit ediyorum. Olan bizim 3 puana oldu. Keske bjk macindan sonra ortaligi ayaga kaldirsaydik.

bu yorumu geri alıyorum. ayağına kadar gidip karşılıklı yıkama yağlama yapmamıza rağmen sevkler böyle geliyorsa bir işe yaramamış demektir. cengiz bile bu duruma düşmemişti.

Evet bizim başkan yine katakulliye geldi. Bile bile ladese ne gerek var.
İndirebiliyorsan o başkanı indireceksin yoksa konuşup açıklama yapıp rezil olmanın manası yok.

Geri
Üst Alt