Nihat Özdemir: "Hedefimiz 2023'te Süper Lig'de kadın hakemlerimize yer vermek"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
tff-baskani-nihat-ozdemir-fenerbahce-uyeliginden-istifa-etti-745381-5.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Turkcell ile imzalanan sponsorluk anlaşması sırasında hedeflerinin 2023'te Süper Lig'de kadın hakemlere yer vermek olduğunu söyledi.

"HEDEFİMİZ SÜPER LİG'DE KADIN HAKEMLERİMİZE YER VERMEK"
Kadın futboluna verdikleri önemi UEFA'nın yakından izlediğini kaydeden Özdemir, "Bu konuda farklı planları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz 2023'te Süper Lig'de kadın hakemlerimize yer vermek. Bunin için çok ciddi şekilde çalışıyoruz. Kadın futbolu sadece Türkiye'de değil dünyada çok hızla ilerliyor. Futbolda kadın hakemlerimiz yer alırsa kalite ve standart da yükselebilir." diye konuştu.

Hedef 2023 2053 2071
Haydi hayırlısı

Dişi kartal hakemlerimiz hayırlı olsun

orta sahanin ortasina oturmus aglayan bir hakemi canlandiriyorum kafamda
o baskilara dayanamaz yav sahayi terk etmek ister hemen

Kadın hakemlere de tetikçilik yaptıracaklardır hiç sekmez cüneyt gider cemile gelir.

Ayrıca kadın hakeme son derece mesafeliyim istemiyorum

Bir de Federasyon seçimi ne zaman 10 sene de bir mi ne 2023 ü bu gitmiyor mu daha?
Orada durduğu her saniye asırlık çınarımız için utanç vesilesi

Baskıyı geçtim olayla ilgisi olmayan Hande Sümertaş'a neler söylendi bu ülkede, birde hakem olduğunu düşünün utancımızdan kafamızı kaldıramayız.

Direkt bu hanımefendiyi getirin buraya.

Takimimiz derhal yakışıklı metroseksuel oyunculara yonelmeli ki bu kirli duzeni bozalim ve hakemler bize karşı yumuşasın.

Derhal Falcao ile sozlesme yenilenmeli

kadın voleybolda futbolun premier ligi gibiyiz ama futbolda daha kadın ligimiz yok dürüst.

Kadın hakemlerimizin bu pis oyunlara alet edilmesini istemem o yüzden nein

orta sahanin ortasina oturmus aglayan bir hakemi canlandiriyorum kafamda
o baskilara dayanamaz yav sahayi terk etmek ister hemen
Erkeklerden daha taştaşlı kadınlar var bu ülkede. Yeter ki hangi hakemleri üst liglerdeki önemli maçlara verileceğine doğru karar versinler. Yüreği olmayan kadınları yükseltirlerse senin dediğin manzarayı da görebiliriz elbette.

Direkt bu hanımefendiyi getirin buraya.

Şampiyonluk için çok önemli bir maçta 1-0 öndeyiz dakika 90+

Rakip cezasahamıza topla giriyor karşı karşıya kaldı Muslera topu harika bir hamle ile uzaklaştırıyor, penaltı yok pozisyon tertemiz yalnız bu hanım olmayan penaltıyı veriyor. VAR da çağırıyor ama hakem gitmem gördüm penaltı diyor.
Sende trbünde hakeme yakın bir alandasın seni duyacak mesafeye geldi ne derdin hanımefendiye???

Şampiyonluk için çok önemli bir maçta 1-0 öndeyiz dakika 90+

Rakip cezasahasmıza topla giriyor karşı karşıya kaldı Muslera topu harika bir hamle ile uzaklaştırıyor, penaltı yok pozisyon tertemiz yalnız bu hanım olmayan penaltıyı veriyor. VAR da çağırıyor ama hakem gitmem gördüm penaltı diyor.
Sende trbünde hakeme yakın bir alandasın seni duyacak mesafeye geldi ne derdin hanımefendiye???
AAK Hakem hanım derdim ben

Geri
Üst Alt