Nihat Özdemir İstifa Başlığı

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
Değerli Dostlar;

Türkiye Futbol Federasyonunun başına tarihin hiç bir döneminde bu kadar Fanatik biri geçmemiştir. Tüm uygulamaları diğer takımların önünü kesmeye yönelik olan bu zatın TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYON'undan istifa edene kadar uğraşmalı gerekirse gündeme sokmak için elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz. Türkiye'de futbolun önüne geçmiş ipi birilerinin elinde olan bu KUKLA ve FEDERASYON'unu bir an önce istifa ettirmeliyiz.

Mevzu bu kukla inşaatçı değil ki , mevzu bunu atayan fb divan kurulu üyesi.

Bu adam atanmış bir kukla. Mevzu derin bir mevzu

Siyaset yapmadan söyleyelim Mozambik Başkanı bunların arkasında duruyor sanırım ondan böyle konuşabiliyorlar.Ama Mozambik başkanı yakında gidecek unutmasınlar.

gitse ne olacak ki ?

acunmuş, rıdvanmış, rehaymış bir sürü yalakası var k.OÇ denen yaratığın.

o gitse yine adamlarını oturtacaklar.

ne zaman bunların karşısında durabilecek bir yönetim gelir, o zaman bu durumdan kurtuluruz, böyle aciz yönetimler geldiği sürece bugün nihat gider yarın nihattan beteri gelir.

göz göre göre maliyetlerde hile yaptı diyor, çıkıp bir kişi demiyor ki abi sen ne dediğini farkında mısın ?

anca rizespor' dan gelen Oğulcan transferinin peşindeyiz diyenlerin kuklalığını yapıyorlar

Boğaziçi rektöründen farkı yoktur atanmış insanlarla ülke bir yerlere gelemez

Arkadaşlar bu basın sözcüsünün o 29 şampiyonluk martavalını rica ediyorum dillendirmeyin istedikleri bu yok sayın, dalga geçin. Bunlar mafya elimizden tüm çocukluğumuzu, gençliğimizi çalarlar ortada kalırız.

Değerli Dostlar;

Türkiye Futbol Federasyonunun başına tarihin hiç bir döneminde bu kadar Fanatik biri geçmemiştir. Tüm uygulamaları diğer takımların önünü kesmeye yönelik olan bu zatın TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYON'undan istifa edene kadar uğraşmalı gerekirse gündeme sokmak için elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz. Türkiye'de futbolun önüne geçmiş ipi birilerinin elinde olan bu KUKLA ve FEDERASYON'unu bir an önce istifa ettirmeliyiz.

kesinlikle tepki koyulmalı

Bizim yönetim çıkıp tek laf etmezse hiç bir anlamı yoktur.

Değerli Dostlar;

Bu veya benzer yönetimlerle olacak iş değil o bro, zaten iplerin nerde olduğu da belli. Ancak böyle kara kara kıllı kıllı 6 okka taştaşlı yönetim olacak ki önünü kesebilsin bu fedrasyonun en azından.

ne yalan söyleyim biz de biraz hakediyoruz bazı şeyleri toplumca

bu adam 50 milyar dolar kamu ihalesiyle dünyada lider olduğu dönemde tr vergi listesinde ancak 82. sırada gösterirken istifa demiyoruz yıldız konusunda diyoruz

ever konu forum futbolla alakalı ama bu adamın ahlaksızlığı yıldıza gelene kadar yetim öksüzün hakkında

Eğer çok hevesliysen takımına abilik yapmaya
istifa et git kulüpte görev al
Yetti artık bu kirli düzen.

Geri
Üst Alt