Nihat Özdemir İstifa Başlığı

Dün Acun boykotu konusuna da yazdım , boykot edilecek kişiler bu piyonlar değil. 5li müteahhit çetesinin üyelerinden olan bu herifi kim atadı , Acun denilen muhabir parçasını kim kanal sahibi yaptı , bu tipler FB küme düşmesin diye kimin yanına çıktı, Rıdvan adlı kolpa efsane kimle olan bağlantıları sayesinde gündem değiştirebiliyor ? Bir kişi 90 milyonluk memleketi keyfine göre yönetiyorken biz çıkıp onun oyuncaklarına kızıyoruz. Vermeyin kardeşim oy falan.

Bunlari kontrol altinda tutan guclu bir liderimiz var Allah'tan

Tayyip Erdogan da olmasa bunlar istediklerini yapardi o bunlari engelliyor, Allah butun Galatasaraylilar adina Tayyip Erdogan'dan razi olsun.

Adam güzel organize ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülkenin düzeni değişmedikçe her alanda uçurumdan yuvarlanmaya devam ediyoruz
Spor,siyaset,ekonomi...
Allah sonumuzu hayır etsin

Hani gelince uçacağımızı söyledikleri sistem var yaa..

İşte o sistemin meyvesidir bu adamın TFF Başkanı olması..

Bu nedenle çok naif buluyorum bu ve buna benzer istifa başlıklarını..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Levent abi bu imkansız malum kendisi Erdoğan'ın ataması ile geldi o istemeden gidemez ayrıca bizim rezil yönetim dahil süper ligte her kulüp kendisinden çok memnun kimseden ses çıkmadığı sürece feneri için herşeyi yapacaktır

Değerli Dostlar;

Türkiye Futbol Federasyonunun başına tarihin hiç bir döneminde bu kadar Fanatik biri geçmemiştir. Tüm uygulamaları diğer takımların önünü kesmeye yönelik olan bu zatın TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYON'undan istifa edene kadar uğraşmalı gerekirse gündeme sokmak için elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz. Türkiye'de futbolun önüne geçmiş ipi birilerinin elinde olan bu KUKLA ve FEDERASYON'unu bir an önce istifa ettirmeliyiz.

yarı atama ile gelmiş bir başkan nihat

istifa edemez

yarı atama ile gelmiş bir başkan nihat

istifa edemez
O zaman toplumun hareketine göre pozisyon belirleyen Zat-ı devletlerinin bu sıkıntıdan haberdar olması sağlanmalıdır. Bak Market ve yağ muhabbeti önce altta yavaş yavaş üste çıkınca Trol başlarından biri açıktan bağırınca Iktidara yakın tüm gazeteciler bunu yazmaya başladı. Şimdi marketlere büyük baskın yapacaklar. Sesin çıkmaz ise tiyatro devam eder.

Yönetimden çıt yok şaka gibi

Ota boka açiklama yapan Ultraslan normalde ortaligi yangin yerine çevirmeliydi..

utanmadan hakemler bize karşı derler heryere fenerli atıyorlar tff hakemlere tvlere medya güçleri birde utanmadan sıkılmadan hakemeler Galatasarayın lehine diyorlar

Umut Darıcı: "Peki Nihat Özdemir ne yapıyor? Fenerbahçe'nin basın sözcüsü görevini yürütüyor, mahalli liglerde 3-4 maç yapılarak elde edilmiş kupaları, şampiyonluktan saydırmak için çabalıyor, Fenerbahçe'ye transfer olmuş bir futbolcu için “ mutlu ” olduğunu anlatıyor."

Ali Koça gerek yok. Nihat Özdemir hem Feneri hem Tffyi yönetebilir. İsimleri arttırıp kafamızı karıştırmayın.

BAK KÜFÜR YAZIP SÜREKLİ KÜFÜRÜ GERİ ÇEKİYORUM..

KÜFÜR YAZSAM, DOSTLARIM BENİ BANLAMAK ZORUNDA KALACAK..

HEM DE BEN BURDAKİ GÜZEL YORUMLARI OKUYAMAYACAĞIM..

ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ..

YAŞIN VAR, NORMAL BİR İNSANIN ORTALAMA YAŞI TÜRKİYEDE YANILMIYORSAM 65 FALAN..

YANİ ÖLÜM DİYE BİR GERÇEK VAR..

BE BİLMEM NE ÇOCUĞU SEN KENDİNE NEDEN KÜFÜR ETTİRMEK İSTİYORSUN ÖTEKİ TARAFA GİTMEDEN GİDERAYAK?

Geri
Üst Alt