Nihat Özdemir: "Kulüplerimiz neden yabancı sınırına itiraz ediyor anlamadım"

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
1595248366514.webp

Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı hakkında TFF kararını verdi. Yabancı sözleşme sıralaması hakkında herhangi bir değişiklik yapmadık. Kulüpler 14 yabancıyla sözleşme yine imzalayabilirler. Sahada 8 yabancı bulunduracaklar."

Nihat Özdemir: “Kulüplerimiz neden yabancı sınırına itiraz ediyor anlamadım. 2019/20'de oynanan maçlarda ilk 11'lerde yabancı sayılarının ortalaması 7.52. Bizim rakam ise 8"

Nihat Özdemir: “TFF, kararı aldı ve uygulayacak. Birçok kulübümüz Tahkim'e gitti. Değişik bir karar çıkarsa, tabii ki oturup gözden geçireceğiz. Fakat, Tahkim Kurulu yönetimi onarsa, müracaatları reddederse 2020/21 sezonu 8 yabancıyla oynanacak."

Nihat Özdemir: "Ana hedefimiz 2020-21 sezonunu seyircili oynatmaktır. Stadyumların tam kapasite kullanılmasını zor görüyorum. %35-40 kapasiteyle seyircili oynatmak en büyük hedefimiz..."

Git bu lafi o kulluk ettigin adama soyle.

De ki neden emrediyorsun yerli olsun diye bak zaten 7.5 ortalamayla oynanmis lig diye. Bakalim o ne diycek?

Nihat Özdemir:

“Kulüplerimiz neden yabancı sınırına itiraz ediyor anlamadım. 2019/20'de oynanan maçlarda ilk 11'lerde yabancı sayılarının ortalaması 7.52. Bizim rakam ise 8"

Isin komik yani kuluplere karsi sundugu yukaridaki arguman aslinda kendilerinin getirdigi kurala karsi cok net bir karsi-arguman.

Bay Nihat bu islerden anlamaaaazz!!

O zaman niye degistiriyorsun? En kolayi tribündeki 2 yabanciyi kaldir ve onlarin yerini 2 alt yapidan gelen oyuncuya ver. 7,5 yabanci iyi rakam daha ne istiyorsun.

Sahada 3 türk demek yedekleriyle 6 türk demek o 6 türkü bulmak için tonla para dökecekler mhy a verilen paraya bir baksın.
tarık çamdala verilen paraya bir baksın.Batık klüpleri iyice batıracak bir karar böyle beyni çalışmayanları fedarasyon başkanı yapıyorlar ben asıl bunu anlamadım.

Yaw yeter be cb misin futbol mafyasi misin belli degil

Geri
Üst Alt