GSCimbom
Nihat Özdemir: "Kulüplerimiz neden yabancı sınırına itiraz ediyor anlamadım"
Mert Aydinli

Nihat Özdemir: "Kulüplerimiz neden yabancı sınırına itiraz ediyor anlamadım"

Mert Aydinli ·

Cevap
37
Okunma
1,8K
Sayfa
1/2

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
1595248366514.webp

Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı hakkında TFF kararını verdi. Yabancı sözleşme sıralaması hakkında herhangi bir değişiklik yapmadık. Kulüpler 14 yabancıyla sözleşme yine imzalayabilirler. Sahada 8 yabancı bulunduracaklar."

Nihat Özdemir: “Kulüplerimiz neden yabancı sınırına itiraz ediyor anlamadım. 2019/20'de oynanan maçlarda ilk 11'lerde yabancı sayılarının ortalaması 7.52. Bizim rakam ise 8"

Nihat Özdemir: “TFF, kararı aldı ve uygulayacak. Birçok kulübümüz Tahkim'e gitti. Değişik bir karar çıkarsa, tabii ki oturup gözden geçireceğiz. Fakat, Tahkim Kurulu yönetimi onarsa, müracaatları reddederse 2020/21 sezonu 8 yabancıyla oynanacak."

Nihat Özdemir: "Ana hedefimiz 2020-21 sezonunu seyircili oynatmaktır. Stadyumların tam kapasite kullanılmasını zor görüyorum. %35-40 kapasiteyle seyircili oynatmak en büyük hedefimiz..."

Git bu lafi o kulluk ettigin adama soyle.

De ki neden emrediyorsun yerli olsun diye bak zaten 7.5 ortalamayla oynanmis lig diye. Bakalim o ne diycek?

O zaman niye degistiriyorsun? En kolayi tribündeki 2 yabanciyi kaldir ve onlarin yerini 2 alt yapidan gelen oyuncuya ver. 7,5 yabanci iyi rakam daha ne istiyorsun.

Sahada 3 türk demek yedekleriyle 6 türk demek o 6 türkü bulmak için tonla para dökecekler mhy a verilen paraya bir baksın.
tarık çamdala verilen paraya bir baksın.Batık klüpleri iyice batıracak bir karar böyle beyni çalışmayanları fedarasyon başkanı yapıyorlar ben asıl bunu anlamadım.

Geri
Üst Alt