Nihat Özdemir: "Liglerimiz seyircisiz devam edecektir"

İşin tadı kaçtı artık. Liglerin devam etmesini, en çok da UCL katılımı ve oradan gelecek paralar için isteyen A. Ağaoğlu' nun filan hesaba katmadığı bir şey var; diğer ligler zaten ertelenmiş durumda ve olağanüstü olumlu gelişmeler olmazsa tamamlanamayacak gibi görünüyor. Dolayısıyla seneye UCL organizasyonunun tümüyle iptali ciddi bir olasılık haline geldi...

Ben de ligin tamamlanmasından yana idim. Ancak mevcut şartlarda diretmenin pek bir anlamı kalmadı. Avrupa' nın önde gelen ligleri ile korelasyon dahilinde hareket edilmeli, diye düşünüyorum...

Yarın Göztepe-Rize maçı var. Futbolcular her şey normalmiş gibi sahaya çıksın. Top santraya konduktan ve hakem ilk düdüğü çaldıktan sonra hepsi otursun yere ve hareket etmeden dursun. İyi bir tepki olur ve federasyon dünyaya rezil edilir..

20 milyonluk 65 yaşındaki hocamıza güzel bahane çıktı
Sezonu birinci devre çöpe atmıştı şimdi bütün ihaleyi fenerasyona yükleyecek

Bu Coronayı ilk Terim çin pazarında yarasa çorbası içerken çıkardı diyorlar ne diyorsun bu konuda.

Yarın Göztepe-Rize maçı var. Futbolcular her şey normalmiş gibi sahaya çıksın. Top santraya konduktan ve hakem ilk düdüğü çaldıktan sonra hepsi otursun yere ve hareket etmeden dursun. İyi bir tepki olur ve federasyon dünyaya rezil edilir..
Simdi 2.yarisi baslayacak o macin.

Bunun faturasını nası verecekler acaba? O kadar yabancı futbolcunun illa ki bir kaçında çıkacak bu virüs. Saha da veya soyunma odasında da yayılacak.
Bunlar sporcu bunlara bise olmaz mantığıyla mi devam diyebiliyorlar acaba? Hani bu saçmalık, bu oyuncuların ailelerinin olduğu gerçeğini yok saymak gerizekalı lik.
Bu mallar kendi kafalarına göre bi karar aldıysa, siyasetin spora karıştığı için şikayet etsem de, siyasetin spora karışması gerektiğini düşünüyorum.

Bunun faturasını nası verecekler acaba? O kadar yabancı futbolcunun illa ki bir kaçında çıkacak bu virüs. Saha da veya soyunma odasında da yayılacak.
Bunlar sporcu bunlara bise olmaz mantığıyla mi devam diyebiliyorlar acaba? Hani bu saçmalık, bu oyuncuların ailelerinin olduğu gerçeğini yok saymak gerizekalı lik.
Bu mallar kendi kafalarına göre bi karar aldıysa, siyasetin spora karıştığı için şikayet etsem de, siyasetin spora karışması gerektiğini düşünüyorum.
Bu "bilim" kurulu üyelerinden birisi maçların seyircisiz oynanmasını tavsiye ettiklerini ama futbolculardan birisinde corona çıkarsa tatil edileceğini söylemiş. Yani siyaset tam olarak içinde olayın.

ya saglık bakanına bırakılmalı artık hersey

Bu "bilim" kurulu üyelerinden birisi maçların seyircisiz oynanmasını tavsiye ettiklerini ama futbolculardan birisinde corona çıkarsa tatil edileceğini söylemiş. Yani siyaset tam olarak içinde olayın.
Kim varsa bu kararın arkasında abv diyelim o zaman. Belki denk gelir.

20 milyonluk 65 yaşındaki hocamıza güzel bahane çıktı
Sezonu birinci devre çöpe atmıştı şimdi bütün ihaleyi fenerasyona yükleyecek

Bknz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suc onlarda degil. Kuluplerin ve teknik adamlarin guc birligi yapamamasinda. Kameralara karsi hepsi tepki koyuyomus gibi yapiyo. Perde arkasinda dusme ve sampiyonluk ekiplerinin tamami ayri bir medet umuyo seyircisiz deplasmanlardan.

Ukrayna bile ligleri erteledi Avrupada ligleri ertelemeyen biz kaldık bizim yarım akıllılar çok akıllı ne söylesek bunlara

Geri
Üst Alt