Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.257
- 4.692
- 1.223
keşke küfür serbest olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut yonetim tffyi uzmemek icin soyunma odasinda kupa kaldirmayi kabul ederdi muhtemelen
Bu sefer ki kaos değil dolaylı yapılmıyor yapılan. Doğrudan harekete geçtiler. Eşit puanda son haftaya girilen ligte son hafta herşeyi yapar bunlar buna bi dur demek lazım.Kaos her zaman bize yaratmıştır. Kendileri bilir
Türk futbolu daha önce bu derece beyinsiz bir şekilde yönetilmedi sanırım
Vallahi benim bildiğim Galatasaray üst üste koyar hepsini. Biz oynadıktan sonra istedikleri kadar çırpınsınlar. Konsantre olup paşa ve Alanya ya koyalım gerisi gelecek.Bu sefer ki kaos değil dolaylı yapılmıyor yapılan. Doğrudan harekete geçtiler. Eşit puanda son haftaya girilen ligte son hafta herşeyi yapar bunlar buna bi dur demek lazım.
Bağlı bulunduğum kurumun şu resimle sürekli anılması her gördükçe kahkaha atmamı sağlıyor
Durumu izah edip , destek ve denge beklemek abes olur bu saatten sonra.Hep diyorum. Artık bu olay siyasallaşmıştır. Sen de Türkiye'nin en büyük camiasını arkana alacaksın gerekirse tehdit edeceksin, işi politik arenaya taşıyacaksın. Zira Nihat Özdemir gibi Fetö artığı tipler gücünü başkalarından alıyor. Sen Nihat'ı muhatap alırsan daha çok kaybedersin. Gidip en tepedeki ile konuşup durumu izah edeceksin, destek isteyeceksin, denge isteyeceksin. Gücünü göstereceksin. Alamıyorsan da hodri meydan gerekirse çıkıp açıklama yapacaksın mevcut siyasi iktidarın bu yapının nasıl arkasında olduğunu, desteklediğini ve GS'ye karşı olduğunu. O zaman bakalım yer yerinden oynuyor mu oynamıyor mu?
Emin olun unutulacak. Trabzon örneği ortada. Futbolu geçtim 300 madenci öldü üstüne Soma'dan akp çıktı. Bu ülke insanından sandıkta tepki beklemek beyhude bir bekleyiş olur.Seçim gelince unutmayın bu yapılanları