Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.729
- 94.846
- 4.978
Her türlü yolu deniyorum maçları Bein'e para vermeden izlemek için@Emrah Duvar Bein'e para yediriyormussun. @Sertan Nalbant abimiz dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her türlü yolu deniyorum maçları Bein'e para vermeden izlemek için@Emrah Duvar Bein'e para yediriyormussun. @Sertan Nalbant abimiz dedi
Nihat ozdemir kim yawtürk futbolu taraftarların harici kimsenin umrunda değil
kulüp başkanları bu açıklamalara rağmen n.özdemir'i deviremiyorsa onlar da bıraksın gaz almayı. denenmiş ve başarısızlıkla sonuçlanmış bir olayı tekrar uygulamak için bu kadar diretmek türk futbolunun iyiliği için falan değildir. üstelik 1-2 aciz kulüp harici bu kararı destekleyen yokken! yıllardır sınır sınır diye yırtınıyorsunuz tek bir mantıklı açıklama getiremiyorsunuz.
atamayla gelmiş bir adamın bu kadar rahat bu cümleleri kurması şaşırtıcı değil tabi. dikkate almayacaksan neden soruyorsun keline soktumun şikeci lavuğu. şikeye karışmışsın (Biz bu Leaks’i biliyorduk - Alper Kaya) devletin köpeği olmuşsun türk futbolunu kurtarmaktan bahsediyorsun simsar herif.
kesinlikle öyleNihat ozdemir kim yaw
Butun turk futbolunun her ferdi tek sesle birlesse yine de bu zihniyete karsi gelemez, turk futbolunu futbolun paydaslari yonetmiyor ki. Yalandan nihat'a da karari alanlara da sallamaya gerek yok. Gercek sorumlulara laf soylenmedikce bu is cozulmez. Daha cok nihat bulur o dokunulmazlar.
kanaat önderi sanki puşt“Kulüplerin hepsinin görüşü alındı ama birçoğu sahaya 11 yabancıyla çıkmak istiyor. Ben buna ‘Evet' der miyim!”
hahah![]()
Almancan mükemmel reis"Artık yabancı transfer etmek zorunda değiller."
Zaten zorunlu degildi Dumpfkopf.
“Insanların görüşü alındı. Çoğu yemek, barış ve serbestlik istiyor. Ben buna evet der miyim?”nihat özdemir'den demokrasi show(!)![]()
![]()
Çözüm basit. Kimse bein sports'a para kazandırmıyor. Bunun sonucunda da Katarlılar inşaatçıyla reisini yola getiriyor.
Gerisini sen düşün işte altınordunun bile 1 oyuncusu var adam gibiAltınordu'nun ligde kaçıncı olduğu ortada. Bir tek stoperleri var şuan satabilecekleri.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştirilere cevap veren Nihat Özdemir, "Kulüplerin hepsinin görüşü alındı ama birçoğu sahaya 11 yabancıyla çıkmak istiyor. Ben buna ‘Evet' der miyim! Sahaya 11 yabancı çıkılmaz. Ona göre proje yapsınlar. Altyapıya önem versinler" dedi.
"Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün yok. Kulüplerimiz alınan kararları eleştirebilirler ama bunu şimdiden ilan ettik ki projelerini ona kadar yapsınlar, yol haritasını buna tarafından belirlesinler. Ayrıca kulüplerin keza de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Görevde kaldığımız sürece de bunu kararlılıkla uygulayacağız."
Sen bu adama takmışsın abi.Geçen de Süper Kupa için konuştuklarını alıntılamıştın
Bir insan ne kadar omurgasiz olur onu surekli boyle gun yuzune cikartmak gerek. Ne derse tersi oluyorSen bu adama takmışsın abi.Geçen de Süper Kupa için konuştuklarını alıntılamıştın![]()