Nihat Özdemir: "Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz"

türk futbolu taraftarların harici kimsenin umrunda değil

kulüp başkanları bu açıklamalara rağmen n.özdemir'i deviremiyorsa onlar da bıraksın gaz almayı. denenmiş ve başarısızlıkla sonuçlanmış bir olayı tekrar uygulamak için bu kadar diretmek türk futbolunun iyiliği için falan değildir. üstelik 1-2 aciz kulüp harici bu kararı destekleyen yokken! yıllardır sınır sınır diye yırtınıyorsunuz tek bir mantıklı açıklama getiremiyorsunuz.

atamayla gelmiş bir adamın bu kadar rahat bu cümleleri kurması şaşırtıcı değil tabi. dikkate almayacaksan neden soruyorsun keline soktumun şikeci lavuğu. şikeye karışmışsın (Biz bu Leaks’i biliyorduk - Alper Kaya) devletin köpeği olmuşsun türk futbolunu kurtarmaktan bahsediyorsun simsar herif.

türk futbolu taraftarların harici kimsenin umrunda değil

kulüp başkanları bu açıklamalara rağmen n.özdemir'i deviremiyorsa onlar da bıraksın gaz almayı. denenmiş ve başarısızlıkla sonuçlanmış bir olayı tekrar uygulamak için bu kadar diretmek türk futbolunun iyiliği için falan değildir. üstelik 1-2 aciz kulüp harici bu kararı destekleyen yokken! yıllardır sınır sınır diye yırtınıyorsunuz tek bir mantıklı açıklama getiremiyorsunuz.

atamayla gelmiş bir adamın bu kadar rahat bu cümleleri kurması şaşırtıcı değil tabi. dikkate almayacaksan neden soruyorsun keline soktumun şikeci lavuğu. şikeye karışmışsın (Biz bu Leaks’i biliyorduk - Alper Kaya) devletin köpeği olmuşsun türk futbolunu kurtarmaktan bahsediyorsun simsar herif.
Nihat ozdemir kim yaw

Butun turk futbolunun her ferdi tek sesle birlesse yine de bu zihniyete karsi gelemez, turk futbolunu futbolun paydaslari yonetmiyor ki. Yalandan nihat'a da karari alanlara da sallamaya gerek yok. Gercek sorumlulara laf soylenmedikce bu is cozulmez. Daha cok nihat bulur o dokunulmazlar.

Nihat ozdemir kim yaw

Butun turk futbolunun her ferdi tek sesle birlesse yine de bu zihniyete karsi gelemez, turk futbolunu futbolun paydaslari yonetmiyor ki. Yalandan nihat'a da karari alanlara da sallamaya gerek yok. Gercek sorumlulara laf soylenmedikce bu is cozulmez. Daha cok nihat bulur o dokunulmazlar.
kesinlikle öyle

n.özdemir'i yabancı sınırlaması getirmesi için oraya getirdiler ve proje gerçekleşmek üzere

“Kulüplerin hepsinin görüşü alındı ama birçoğu sahaya 11 yabancıyla çıkmak istiyor. Ben buna ‘Evet' der miyim!”

hahah😂😂

bu adam hakkinda fenerli söylentileri vardi artik bu iddialara kesinlikle inaniyorum

Çözüm basit. Kimse bein sports'a para kazandırmıyor. Bunun sonucunda da Katarlılar inşaatçıyla reisini yola getiriyor.

Ne uğraşacak elin katarlısı bizim dandik ligimizi düzeltecem diye. Zaten bu haliyle bile pişman oldu adamlar. Bırakır gider.

Genel çoğunlugun karşı çıktıgı belliydi zaten.Yani demek istiyorki bana böle emredildi yaptım.Sanıyormusunuz bu bunağın karari bu olay.

11 i bırak 1 yabancıyla bile çıkılmaz aslında

Eleştirilere cevap veren Nihat Özdemir, "Kulüplerin hepsinin görüşü alındı ama birçoğu sahaya 11 yabancıyla çıkmak istiyor. Ben buna ‘Evet' der miyim! Sahaya 11 yabancı çıkılmaz. Ona göre proje yapsınlar. Altyapıya önem versinler" dedi.

"Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün yok. Kulüplerimiz alınan kararları eleştirebilirler ama bunu şimdiden ilan ettik ki projelerini ona kadar yapsınlar, yol haritasını buna tarafından belirlesinler. Ayrıca kulüplerin keza de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Görevde kaldığımız sürece de bunu kararlılıkla uygulayacağız."

:asd:

Geri
Üst Alt