Geçtiğimiz sezon maç sonu açıklamalarıyla, saha dışı tartışmalarla, hakemler ve kararlarıyla geçmişken umarım bu sezon da geçen sezon gibi geçer demiş. Ne kafalar yaşıyor bazıları.

Nihat Özdemir: "Geçen hafta sonu Adana Demirspor-Beşiktaş maçına gittik. Bir dolu, bir boş koltuk olması lazımdı ama hiçbir şekilde sosyal mesafeye ve maske kurallarına uymadan maç izlediler. Beni dinleyen yok. Eğer kurallar yerine getirilmezse kulüplerimize cezalar vermemiz gerekecek..."

:asd:

Nihat Özdemir: "Geçen hafta sonu Adana Demirspor-Beşiktaş maçına gittik. Bir dolu, bir boş koltuk olması lazımdı ama hiçbir şekilde sosyal mesafeye ve maske kurallarına uymadan maç izlediler. Beni dinleyen yok. Eğer kurallar yerine getirilmezse kulüplerimize cezalar vermemiz gerekecek..."

:asd:
Af edersin nah verirsin. Kimsin lan sen Yalova kaymakamı(gerçi şimdi Vali ama) bile senden daha forsludur. :asd:

Seneye seçim yok mu ben bunlardan seneye kurtuluruz diyordum. Gerçi atama ile olduğu için devam da edebilir ya.

Nihat Özdemir: "Avrupa'da mücadele edecek takımlarımız, iyi transferler yapıp Türkiye'ye puan kazandırmak için istekte bulundu. Bununla ilgili çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız."

Nihat Özdemir: "Türkiye Kupası'nda bu sezon çeyrek final ve yarı finaller çift maç üzerinden oynanacak. Ayrıca alt lig play-off maçlarında da bu karşımıza çıkıyordu. Bu uygulamayı kaldırdık. UEFA ile tam işbirliği içerisindeyiz..."

Ben de Çanakkale Köprüsü yapımında Koreli görmek istemiyorum, zarar veriyorlar. Niye değer vermiyorsun kardeşim Türk mühendise, Türk işçiye? Niye Korelilerle ortak işe giriyorsun? Biz yapamıyor muyuz?

Yarın öbür gün bu köprü açılışında İstiklal Marşı okunacak. Elin Korelisi mi okuyacak İstiklal Marşı’nı?

Sana edecegim küfürde kullanacagim tükürüge yazik be

Nihat Özdemir: "AİHM'in, kurullarımızla ilgili bize önerdiği bazı değişiklikler vardı. 'Tahkim Kurulu ve UÇK üyeleri seçimle gelsin' dediler. Ben 'Bu yetmez, PFDK'yı da buraya ekleyelim.' dedim." (beIN Sports)

Nihat Özdemir: "Harcama limitleri konusunda kuralları koyduk ama o sırada pandemi geldi ve kulüplerimiz gelir elde edemediği için bütün bilançoları alt üst oldu."

Nihat Özdemir: "Bizlere çok büyük görev düşüyor. Kulüp başkanlarına, yöneticilere, futbolculara ve teknik direktörlere çok büyük iş düşüyor. Hakemlere yardımcı olalım. Hata olur ama kasıt olmadığını bilmemiz lazım. Hakemler de insandır hata yapabilir.”

Nihat Özdemir: "Yerli futbolcu oynatan, altyapıdan yerli futbolcu üreten kulüplerimize önemli derecede teşvik vereceğiz."

Nihat Özdemir: "Beşiktaş-Rizespor maçıyla başlıyoruz. Alt ligde de Gençlerbirliği-Eyüpspor maçı var. Sağlık kurulumuzla beraber taraftarların tutumunu dikkatle izleyeceğiz. Bundan sonraki kararlarda taraftarların tutumu çok etkili olacak."

Nihat Özdemir: "Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan bana; 'Eğer Süper Lig'e de çıksak tamamen Türk futbolcular ile mücadele edip örnek olacaktık.' dedi. Türk futbolunda model olması gereken bir anlayış."

Nihat Özdemir: "Son mali genel kurulda tüzük değişikliğini yapacak çoğunluğa ulaşamadık. Bunda bazı kulüplerimizin tavrı belirleyici oldu."

Geri
Üst Alt