Nihat Özdemir, Yabancı Kuralını Onayladı!

Birader kulupler birligi ortak karar aliyor erteleyin diyor. Sen nasil kafana gore karari onayliyorsun it herif. Siz kimin usakligini yapiyorsunuz ulan.

Birader kulupler birligi ortak karar aliyor erteleyin diyor. Sen nasil kafana gore karari onayliyorsun it herif. Siz kimin usakligini yapiyorsunuz ulan.

Saraydan gelme bir istek olduğu teorisi yoğun

Kulüplerin kasasındaki paranın yurt dışına değilde yurt içinde dolaşımda olmasının istenmesi vs.

~~~~~

FTSA

Şimdi Uğurcan'a 12 milyon euro teklif olsa, keza Altay'a, ben kulüp başkanı olsam satmam. Satamam. Kerem'e 6-7 milyon verseler satamam. Ama sınır olmasa 6-7ye Kerem'i satar, 4e onyekuru veya muadili birini bulurum. Yetiştirip onuda satarım. Ömer gibi, Akbaba gibi tipler yattığı yerden 10ar milyon tl asgari alacağını biliyor artık. Kasmalarına gerek yok. Yabancı kuralının Volkan Demireller, Caner Erkinler, Selçuk İnanlar yetiştirdiğini görmüyorlar mı?

Artık değişme durumu yok sanırım ?

Hapisten yeni ciktik, bu konuyu okumadan dahi direkt cikiyorum yeniden kodese düsmemek icin.

Allah belanizi versin sizin gibi futbol yöneticilerinin.

Bizim Pandev lig maclarinda yedek kalip kupa maclarinda ilk onbir basliyordu. Almissin yuklu bi maas veriyosun, yatirimini canlibtutmak icin pynatmak zorundasin. Leblebi gibi gol atiyordu. CL'de limit olmadigi icin de oynama sansi buluyordu. O sene takim olarak berbattik o ayri.

8+6 ya da diger kuculmelerde farkli bi sey olmayacak. Yardim etmeye calistiklari Turk oyuncularinjn önü her halukarda kapaniyor olacak. Harbi salak bunlar. Hic bir mantiki aciklama yapamiyolar. Bilimsel bi calismalari yok.

Yabancı meselesi rahatlatıldığından beri kaç topçuyu yurtdışına gönderdiniz hiç mi oturup düşünmüyorsunuz?
Düşürün 3'e düşürün de görelim neler oluyor? Madem Türk futbolcuya yarayacak sadece extrem koşullar denenmedi. Ya tümden yasaklayın ya 2-3'e düşürün de görelim ebenizin hörekesini. Kim izliyor bu ligi o saatten sonra

Geri
Üst Alt