Nihat Özdemir: "Yayıncı kuruluşun sözleşmesi bitiyor... Yeni yayın ihalesi yapacağız"

Bu Ali koç sırf bunu bildiği için Beinsport'a karşı taraftarını kışkırttı bence adamları bezdirdiler yaptıklarıyla ihaleye falan da girmez bunlar artık

Artık kendi tayfası Acun-Saransports falan alır ligi asıl cümbüş o zaman başlar

Nihat Özdemir: Spordaki en önemli konulardan bir tanesi finansal yapılar. Kulüplerimiz şu anda finansal durumdan çok sıkıntılı. Bütün kulüplerde 4-5’i hariç onlar da ceplerinden para koyarak ancak kulüpleri ayakta tutabiliyorlar.
Yaptırım uygulamak yerine çanak tutuyor.
Hani nerede limit anca , lafta

Daha önce Çukurova Grubu (Mehmet Emin Karamehmet) aynı anda hem İddia hem de Digitürk'e sahipti, şimdi de Demirören olacak.Plan belli;ilk aşaması bitmişti sıra ikinci aşamada.

Decodersiz çanaksız yayın olacağını düşünmüyorum. Bunlar olmazsa herkese ulaşamazlar. Bu yüzden Acun, S Sports olamaz. Ya bein devam eder, ya da dsmart üzerinden ligi verirler.

Aciklamalara bak.

Bein Sports cekilirse forum olarak teklif goturelim, kar marji istedigimiz gibi degilse, odeyemeyiz deyip istedigimiz rakamlara dusururuz.

Boyle anlasma mi yapilir?

Bu arada S Sport Plus'i cok begeniyorum. Hem icerik, hem de fiyat olarak.

Umarim ihaleye falan girmezler, yoksa fiyati 5 kat civari arttirirlar cikmak zorunda kalirim.

Saran-Turkcell-?’nın olacağı üçlü bir işbirliği konuşuluyordu. Onlar alır büyük ihtimalle

Acur hıyarına verirler utanmasalar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

20 takım güzel bence. Hafta 1 oynamak yatmaya alistiiyor oyuncuları. Uzun vadede buna göre yaoipanarak daha iyi top oynayacaklarıni düşünüyorum. Bu sezon demosu ilerleyen sezonlar saha keyifli olacaktır.

Ceplerinden para koyarak kulübü kalkindiriyor derken de Ali koc a laf gidiyor. Hani cepten para koymak yasaktı kodumun yerinde. Ha sponsorlarla yapıyorlar bunu o da işin başka boyutu.

GSC Mobile App

Acun falan mümkün değil. Ellerinde patlar, kendileri de biliyor. Fenerle kurtaramazlar öyle.

Bein devam eder bence. Fiyatları düşer satarlar yine Bein e.

Ulan sözleşme yapsanız da indirim üstüne indirim yapıyorsunuz.Abv!

Ligin tiyatrosu ve kalitesi düşünülünce TRT bile lüks duruyor.

Rakamları aşağı çekecek bir firma gelmediği sürece çok zor. Ortalama 50 lira olan bir üyelik için kimse illegal yayın tercih etmez diye düşünüyorum.

bu hikayede kaybeden biz olacağız gibi

kim alacaksa makul bi ücretten yayınlarsa herkes alır

Geri
Üst Alt