Niye Bu Takım Kaybedince Kahrını Biz Çekmek Zorundayız?

Haftaya mac da yok. En kötusu bu. Bide ilk mac deplasman trabzon. Milli oyuncular ne zaman geri dönecek falan. Milli maclardan sonra şikeciler ve kargalarin maclari icerde bizim sansimiza deplasman. Neyse kafama takmayim diyorum, 2-0 dan nasil maci verdik diye devamli düşunuyorum. Ilk yarida 3-0 lik mac nerelere geldi.

Oncelikle yaziklar olsun. Normalde canimi bu kadar sikmam ama malum durumum ortada. Babam epey bi rahatsiz, beraber maclari hastahanede izliyoruz ama bi o uzuluyor bide ben. Boyle mac mi verilir arkadas ya?

Umrumda degil takim artik. Kacinci kez bu? Hoca hoca degil, oyuncular oyuncular degil.

Maçtan sonra en fazla 5 dakika sürüyor fazla bile eskiden olsa uyuyamazdım çok takılmamak lazım.

3-4 sene öncesine göre vardı. Sağ olsun Fatih hoca onun da içine etti. Vasata ve rezil oyuna kitleleri öyle alıştırdı ki; Dandik Randers maçında bile Barca'yı eledik havası verdi...

maçın son dklarını bile izlemedim. o kadar takıyorum takımı anlayacağınız. hayat zaten kabak tadında ilerliyor genelin, bi de bu tarz seylere kafayı takmak çok mantıklı değil.

Son düzenleme:
Onlar milyon eurolari karilari götürüyor bunlari düşün siyasetçiler gibi senin kadar düşünmüyorlar ne olmuş vesaire.Boşver.

Oncelikle yaziklar olsun. Normalde canimi bu kadar sikmam ama malum durumum ortada. Babam epey bi rahatsiz, beraber maclari hastahanede izliyoruz ama bi o uzuluyor bide ben. Boyle mac mi verilir arkadas ya?

Umrumda degil takim artik. Kacinci kez bu? Hoca hoca degil, oyuncular oyuncular degil.
cok gecmis olsun kral. tez zamanda sagligina kavusur umarim 😔

Yemisim Galatasarayi reis. Gecmisler olsun tekrar. Umarim baban cok yakin zamanda sagligina kavusur.

Eskisi kadar takmıyorum.Pandeminin en büyük artısı futbola olan merakımı ve heyecanımı alıp götürmesidir.

Dünya umrumda değil yenilgiyi mi umursayacağım. En fazla yarım saat bişeyler yazıp çizerim sonra aynen devam.

Muzaffer sen de benim gibi sinirini Terim'e yönlendirirsen rahatlarsın. Şöyle düşün başımızda bir adam var kendini futbol tanrısı zannediyor ve kendine biat etmeyen, egosuna karşı gelen pis cahilleri türlü abukluklarla futboldan soğutarak cezalandırıyor.

Terim gidip Mehmet abi gelse sokaktan takımın başına en az bu kadar oynar. Gscden biri gitse takımın başına abartmıyorum şimdiye averaj en az 12ydi

Peynirin kilosu 80 lira arkadaşlar , sizi uyutmayacak bir şey varsa her gün gittikçe fakirleştiğimiz gerçeği olmalı , ülkenin genel gidişatı olmalı , bir oyun ve bunun sonucu değil.

Ben kaybettiğimize bu kadar takılmıyorum takıldığım konu iyi kötü mücadele ederken rakiplerin hakemler sayesinde puanların toplamasına canım çok sıkılıyor. Ülke de Rosier ve Serdar’ın dokunulmazlığına kim son verecek.

Icimdeki askı öldürdüm aslında. Galatasaray gol atinca eskisi gibi hoplayıp zıplamıyorum, gol yiyincede pek tepki gostermiyorum artik. Bu aşkı köreltenler sağolsun

Futbol dışında şeylerle daha çok ilgilenin kahır çekiyorsanız.

futbolu hayatın merkezi haline getirmekten vazgeçmek iyi bi çözüm.

Geri
Üst Alt