GSC Haber Noa Lang'ın Parmağında Derin Kesik Oluştu ve İngiltere’de Ameliyata Alındı

Ya Halim valla baydin dostum ya. İranin füzeleri hedefi vuramasa yönetimin payı vardır dicen yetti yav anladık sevmiyorsun da her bokta da yönetimin payı nasıl var anlamıyorum
yönetimin payı yok tam tersi gülüyorum kulüp cok önemli bir maça cıkıyor bizimkiler statta degil istanbulda iftarda :)
ben neden kızayım bunlara oy veren fosil tayfası kızsın

Allah şifasını en kısa sürede verir umarım. Dava acmazsak kendi açmalı. Hatta psikopat Napoli başkanına telefon etmeli o ilgilenir. Böyle bir ihmalsizlik cezasız kalmamalı. Şu olay Türkiyede bir İngiliz topcunun başına gelse her sene oraya gitmek istemiyoruz diye açıklama yaparlardı. Eğriye eğri doğruya doğru

Can sağlığımız yok diye kıyamet kopardı UEFA ceza verirdi.

yönetimin payı yok tam tersi gülüyorum kulüp cok önemli bir maça cıkıyor bizimkiler statta degil istanbulda iftarda :)
ben neden kızayım bunlara oy veren fosil tayfası kızsın
Dursun Özbek iftardaydı futbol tarafı tamamen İngiltere'deydi. Dursun Özbek'te zaten bu sezon Monaco hariç hiç bir deplasman maçına gelmiyordu. Sürekli her yönden sallayayım diyorsun da bu kadar da abartmaya gerek yok.

inşallah doku kaybı fazla yoktur ameliyat sonrası iyileşince deforme görüntü oluyor malesef. geçmiş olsun

kalici bi sey mi olcak herhalde ulan aslinda hemen mudahale edildi

Bu arada sosyal medyada ufak serzenis var - biraz hakli da buldum tamamen goruntulere bakinca

Takim, kaptan vs nerde abi langin yaninda adam yerdeyken. Bir tek Baris gelmis...
Bizim takım ve teknik heyetin her avrupa deplasmanında aklı duruyor sanki. Sahada zombi gibi dolaşıyorlar hiçbirşeyin farkında değiller

fatih hoca nın da parmagi kopmustu

sonra dikmislerdi falan

ins min hasarla üstesinden gelinir

HDuvRMqbYAAjt4X

Barış Alper Yılmaz ve Eren Elmalı İngiltere’de kalacak. Operasyona alınan Lang’a destek olacaklar. Ayrıca, takıma daha önceden planan 5 gün izin verildi. Her oyuncu planına göre hareket edecek. (Kaya Temel)

Lpool cok fena dövdüğü icin oyuncularin akli gitti baris harici bizden oyuncu yoktu langin yaninda

Geri
Üst Alt