Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

orkun 3.kalecı olmayı ıstememıstır belki. sabah aykut+750bın€ denıyordu bence boylesı daha ıyı oldu.hem para cıkmadı hemde gonderılıcek oyuncular karsılıgında kalıtelı genc bır kalecı aldık.

orkun 3.kalecı olmayı ıstememıstır belki. sabah aykut+750bın€ denıyordu bence boylesı daha ıyı oldu.hem para cıkmadı hemde gonderılıcek oyuncular karsılıgında kalıtelı genc bır kalecı aldık.

Orkun + Yaser + M.Güven sadece ufuk için fazla

bence sezerle birlikte gelecekler.

zannetmiyorum ama olabilir de. belkide m.guven kiralıktır. ama ntvsporda yaserın ankaragucu ne gıttıgı yazıyor.

ligtvdeki haber doğruysa ufuk için bu üç isim çok fazla

eğer doğruysa sezer de gelir.

Bence Sezer gelecek olsaydı, Ufuk ile birlikte adı basına yansırdı.. bekleyip görücez.. 3 saat kaldı

Necati Antalyaspor'da.

Hala transferler gerceklesiyor iste..Demek ki daha kapanmamis transfer sezonu...

Hadi be yönetim..Ufuk ile beraber patlat ikinci bombayi ya..

Beyler gördüğünüz gibi Caner transferi resmi siteden verildi ama hala basın önünde bir sözleşme imzalanma dı. Keza Ufuk da öyle. Demek ki ortada birşeyler dönüyor. Demek ki toplu halde bir imzalama töreni düzenleyecekler.

ScoutGs yönetimine karşı yapılan kötü yorumları gördükçe, o kötü yorumları yazanları teker teker bulup dövesim geliyor. Yahu bu sitenin reklam amacı yok, transfer haberi verme gibi bir ideali de yok. Ancak herkes yönetime tavır almış durumda. Lütfen biraz sakin olun.gerçekten Ayıp ediyorsun uz.

Ayrıca bu transferl erin arkasında belki de unuttunuz ama Haldun Üstünel var. Yani Galatasar ay yönetiminde en güvendiğimiz isim. Haldun Üstünel dış transferl eri bitirdiğinden beri Adnan Sezgin'in maalesef bitiremed iği iç transferl erle de uğraşmaya başladı ve bu iş o kadar kolay değil. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın fiyatları tavan yaptırdığı şu transfer döneminde oyuncu almaya çalışıyoruz unutmayın. Ayrıca bu işin bide kadroyu daraltma yönü de var. Elimizde ki oyuncular a fellik fellik oynayabil ecekleri ve de iyi fiyat veren klüpler arıyoruz. Bu iş transferi n en zor yönü zaten.

Bu yüzdendir ki

Sabırlı olun azıcık Lütfen.

Scoutgs

Sezer için seneye söz alınmış heralde ama bu olayda özer olayına benzerse nolcak diye yorum yapmış aslanyureklilerdeki barış :(

iyide arkadaşlar bundan hiç bi şey anlamadım yaser ufuk ceylan a takas olarak kullanıldı deniyor ama medya ankaragücüne transferoldu diyor???ilginç

ufukun gelişi cok iyi oldu.

caneri solbek için aldık ama ben onu manisada ve milli takımda hep orta sahada izledim 1-2 mac milli takımda sol bek oynadı.

caner sol bekte performans verebilirmi bilmiyorum yok canerde orda oynayamassa hakanın yoklugunda orda kiim oynayacak.

Necati Ateş Antalyaspor'da

Galatasaray, kadrosunda düşünmediği Necati Ateşi Antalyaspor'a verdi. 2007-2008 sezonunda Feldkamp'ın gelmesiyle Galatasaray'dan gönderilen Necati Ateş 200-2010 sezonunda Antalyaspor forması giyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt