Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Eğer doğruysa bugün ufuktan sonra en çok necatinin gidişine sevindim valla, umarım kurtuluruz artık

Omer hocam, Sabri sag bekte bu performansi defansif anlamda artik gosterebiliyorsa Caner'de defansini yerine getirir. Rijkaard var basimizda. Sabriyi defansif anlamda adam edebiliyorsa Caner'i her turlu eder.

Yaser ve Alparslan gitti!

Transferin son gününde 2 genç futbolcu Florya'dan ayrıldı !.. Yaser Yıldız Ankaragücü ile anlaşırken, Alparslan Erdem Kayserispor'a kiralandı !.. Sarı kırmızılıların geçen sene Kartalspor'dan aldığı Yaser, Ankaragücü'ne imza atarken, Alparslan Erdem de Kayserispor'a kiralık verildi.

ufukun gelişi cok iyi oldu.

caneri solbek için aldık ama ben onu manisada ve milli takımda hep orta sahada izledim 1-2 mac milli takımda sol bek oynadı.

caner sol bekte performans verebilirmi bilmiyorum yok canerde orda oynayamassa hakanın yoklugunda orda kiim oynayacak.

Caner sol bek de oynayabiliyor.Gercek mevkisi sol acik ama gerektiginde sol bekte de iyi performans sergileyebiliyor.Hakan Balta´nin yoklugunda, Caner´in Volkan Yaman´dan cok daha basarili olacagini söyleyebilirim..

Cünkü kendisi bir "attacking back"..Sol acikta oynadigi icin hücümu kuvvetli ve Rijkaard´in sisteminde cok basarili olacagi acik

13:00'den beri giremedim, dershaneden ancak dönebildim. :)

özellikle düşünülmeyen oyuncular için hareketli geçeceği belliydi bugünün.

ufuk kesin mi şimdi, sercan için scoutgs falan ne diyorlar?

günün kısa özetini geçebilecek bir renktaş var mı? :)

13:00'den beri giremedim, dershaneden ancak dönebildim. :)

özellikle düşünülmeyen oyuncular için hareketli geçeceği belliydi bugünün.

ufuk kesin mi şimdi, sercan için scoutgs falan ne diyorlar?

günün kısa özetini geçebilecek bir renktaş var mı? :)

Ufuk kesin .Başkada bişey yok kardeş.Bekle biraz resmi açıklamalar yavaş yavaş gelir bişey kaçırdığın yok.Sadece foss haberler yapılıyor.Giden gidene

Galatasaray Ufuk'la 5 yıllık anlaşma sağladı

Manisaspor kaleci Ufuk’u, Yaser, Mehmet Güven ve Orkun karşılığında Galatasaray’a verdi.

NTV Spor ve Ajanslar

Güncelleme: 21:13 TSİ 01 Eylül. 2009 Salı

Transferin son gününde hareketli günler yaşayan Galatasaray, CSKA'da forma giyen Caner’den sonra Manisasporlu kaleci Ufuk’u da 5 yıllığına renklerine bağladı.

Galatasaray, Ufuk’un transferi karşılığında Manisaspor’a Yaser, Mehmet Güven, kaleci Orkun ve bir miktar para ödedi.

3 oyuncu + bir miktar para diyor sanki biraz fazla

canerin teknigine hızına felan güveniyorum duran toplarıda iyi kullanır benim tek şüphem defansta temel özellikleri gösterememesi olur.

sabri de halen defansif olarak cok acık veriyor ama tabiki cok düzelme var hakkını yemiyeyim. :)

umarım dediginiz gibi olurda caneri hem orta sahada heme sol bekte kullanırız.

Arkadaşlar , Lig tv'de bi adam programda Galatasaray 12'ye kadar bir yabancı alabilir dedi.

nonda da bızde kalacagına gore sercan takasında kullanılacak oyuncu kalmadı. Sercan ın bu saatten sonra transfer olucagını sanmıyorum. Zaten masallah kac yıllık sozlesme ımzalandıgını bıle ogrenmısler, sercan ıle ılglı bi gırısımımız olsa haberı cıkardı gıbı gelıyo.

Galatasaray Ufuk'la 5 yıllık anlaşma sağladı

Manisaspor kaleci Ufuk’u, Yaser, Mehmet Güven ve Orkun karşılığında Galatasaray’a verdi.

NTV Spor ve Ajanslar

Güncelleme: 21:13 TSİ 01 Eylül. 2009 Salı

Transferin son gününde hareketli günler yaşayan Galatasaray, CSKA'da forma giyen Caner’den sonra Manisasporlu kaleci Ufuk’u da 5 yıllığına renklerine bağladı.

Galatasaray, Ufuk’un transferi karşılığında Manisaspor’a Yaser, Mehmet Güven, kaleci Orkun ve bir miktar para ödedi.

3 oyuncu + bir miktar para diyor sanki biraz fazla

para mı:eek::cheeky-smiley-022:

Beşiktaş hemen araya girmiş Necati'yi 10 milyon euro ya almış :D

arkadaşlar ufuku izlemeden konuşuyorsunuz....

ufuk bir kac yıla türkiyenin en iyi kalecisi olur.

Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.

Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orhun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orhun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

resmi açiklama geldi...

Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.

Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orhun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orhun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray.org

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt