Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.

Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orhun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orhun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

aykut dururken orkun neden verildi:( ayrıca alparslan erdem hakkında bir açıklama gelmedi!

Alparslan hakkında bilgi yok ama açıklamada.

Varan 2 Ufuk Ceylan arkadaşlar. Yüklenin hala Scoutgs'ye ve bana.

İyide eğer karşılıklı olarak Necati ile sözleşmeyi fesih edecekse idik neden federasyona 500 bin dolar yatırıp lisans çıkardık o zaman

ScoutGS Sercan ve Ufuk beraber açıklanır demişti. Sercan işi yattı o zaman..

Para verilmedi sadece oyuncu verdik.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

bende açıklamayı yazmıştım dedim şimdi benle 5 kişi paylaşır sildim:D

İyide eğer karşılıklı olarak Necati ile sözleşmeyi fesih edecekse idik neden federasyona 500 bin dolar yatırıp lisans çıkardık o zaman

O parayı Necati davalık yapıp yine alırdı. Sadece ismimiz zarar görürdü.

Adamın seneliği, vermemezlik yapamazsın ki. Sadece mahkemelik olmadık.

aykut dururken orkun neden verildi:( ayrıca alparslan erdem hakkında bir açıklama gelmedi!

manisa cephesi de senin gibi düşündüğünden olabilir mi? :)

yollar ayrılan oyuncular ile ilgili açıklamalar yapılmış, alparslan kiralandığı için değinilmemiş olabilir.

Bakalim onumuzdeki saatlerde gelisme olacak mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt