Berk Kavak
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 8.994
- 14
- 1.333
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko
Ya dünden beri yapıyorum hala yiyomusunuz
Gerçek sandım bi an![]()
Ya dünden beri yapıyorum hala yiyomusunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek sandım bi an![]()
Konu nerden nereye geldi şimdi.
"kalecimi" yazdığım yerde sonunda soru işareti ile belirtmişim.
Benim karşı çıktığım olay kelimeleri düzgün yazmak.
"kaleciiimiii" yazmadım mesela, ekleri birbirinden ayırmadım ve noktalama işaretlerine dikkat etmedim.
Anlatabildim mi derdimi ?![]()
Ya dünden beri yapıyorum hala yiyomusunuz![]()
"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.
İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.
Ben bılıyorum bu dakıkadan sonra transfer falan olmucanı ama ne yaparsın kucuk bı umutzaten resmı sıteyı yarım dakkada bır yenılıyorum bıkkınlık geldı
![]()
Arkadaşlar buldum buldum harbiden buldum şu barış özbek rıjkaard la kavga etmişti son 4 maçtır hiç göreniniz var mı yedekte bile görmedim oynatmıyor barış özbek+ serkan çalık + 5 milyon = sercan olabilir mi ne dersiniz...
Emredersiniz
Moderatör arkadaşım kaleci mi yada ufuk'u mu şeklinde yazılmasını bilmiyor olabilir ama diğer arkadaşımız iyi kelimesinin ii olarak yazılmaması gerektiğini eminim biliyordur.![]()
Emredersiniz
Moderatör arkadaşım kaleci mi yada ufuk'u mu şeklinde yazılmasını bilmiyor olabilir ama diğer arkadaşımız iyi kelimesinin ii olarak yazılmaması gerektiğini eminim biliyordur.![]()
Emredersiniz