Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

sercangalatasarayda.jpg

:p

Konu nerden nereye geldi şimdi.

"kalecimi" yazdığım yerde sonunda soru işareti ile belirtmişim.

Benim karşı çıktığım olay kelimeleri düzgün yazmak.

"kaleciiimiii" yazmadım mesela, ekleri birbirinden ayırmadım ve noktalama işaretlerine dikkat etmedim.

Anlatabildim mi derdimi ? :)

Ben zaten sizin tarafınızdayım, en sinir olduğum kişilerdir "q" yazanlar, "ii" yazanlar.

Tek istediğim sizin de tam anlamıyla düzgün yazmaya çalışmanızdı, o zaman daha etkili oluyor yazdığınız uyarı mesajları ve insanlar bunu mod olduğunuz için eziyorsunuz gibi algılamıyorlar. Mod olduğum forumlarda bununla karşılaştığım için uyarmak istedim sadece.

Anlaştık sanırım :)

3. transfer olacağını sanmıyorum ama hadi hayırlısı diyelim.

Mod ve Üye tartısması sona erebilirmi?

Sercan'amı bu kadar heyecan yapıyosunuz arkadaşlar ayıp ya..

O bu değilde olurda Moussa gelirse Berk Kavak transfer forumu olur, demedi demeyin :D:D

Moussa gelsin bu forum çökmezse bidaha PopLacXs dj nickini kullanmıyıcağım :D Bakın o zaman heyecana :D

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

Emredersiniz :)

Moderatör arkadaşım kaleci mi yada ufuk'u mu şeklinde yazılmasını bilmiyor olabilir ama diğer arkadaşımız iyi kelimesinin ii olarak yazılmaması gerektiğini eminim biliyordur. ;)

Ben bılıyorum bu dakıkadan sonra transfer falan olmucanı ama ne yaparsın kucuk bı umut :D zaten resmı sıteyı yarım dakkada bır yenılıyorum bıkkınlık geldı :D

Son 15 dakika kala Moussaaaaa diye bağırıcağız inş.:D

Arkadaşlar buldum buldum harbiden buldum şu barış özbek rıjkaard la kavga etmişti son 4 maçtır hiç göreniniz var mı yedekte bile görmedim oynatmıyor barış özbek+ serkan çalık + 5 milyon = sercan olabilir mi ne dersiniz...

barış iyi ve yararlı bir yedek bence, yetenekleri sınırlı da olsa girdiği zaman takıma dinamizm katabiliyor.

skibbe frankfurt'a ilk geldiğinde barış'ı çok beğendiğini ama bonservisinin frankfurt'u aşacağını söylemişti.

yani almanya'da falan piyasası var barış'ın aslında, kelepir fiyata bırakmak veya takasta kullanmak çok doğru olmaz.

Moderatör arkadaşım kaleci mi yada ufuk'u mu şeklinde yazılmasını bilmiyor olabilir ama diğer arkadaşımız iyi kelimesinin ii olarak yazılmaması gerektiğini eminim biliyordur. ;)

evet biliyorum ama ÖZELden uyarsa tek kelime etmem özürde dilerim.benim derdim bu hala anlamadınız

evet biliyorum ama ÖZELden uyarsa tek kelime etme özürde dilerim.benim derdim bu hala anlamadınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt