Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Süleyman rodop mu kaynak :D:D:D

Yaaa bu kadar yanar-döner taraftar mı olur yaaa. Biriniz bişey duyuyor hemen bu iş olmaz kapattık falan filan ayıptır yaaa. Kusura bakmayın ama aynı fenevli taraftarlara benziyoruz bu gidişle :(:(:(

arkadaslar belli ki forumu karistirmaya gelmis ahmet arkadasimiz

Sanırım Sercan transferi son açıklamalardan sonra zora girdi. Haldun Üstünel Fox'ta forvet transferi nden vazgeçildiğini ve Ufuk'la anlaşıldığını açıklamış.

Bu yazdıklarınızı bir araştırın, sonra buraya girin arkadaşlar.

Mışlar, müşler yerine Di'li geçmiş zaman tercih ediyorum. İzzet Kılıç Adminlerden

Bir renktaş paylaşmış diğer konuda

Bundan sonra buraya gözünüzle gördüğünüz kulağınızla duyduğunuz şeyleri yazın. Ben çok iyi hatırlıyorum bu sülo robot denen kişi kone içinde imzalar atıldı demişti. Sonra gerçeği öğrenince ne kadar küfür ettim ben bile hatırlamıyorum. Onun için robot gibi küfüre meraklı olmayın arkadaşlar :mad::mad::mad::mad:

Millet umudu kesti herhalde.

İbrahim Tatlıses'ten Gelmezsen Gelme'yi armağan etmek istiyorum kendisine.

süleyman rodopun doğru haberini hatırlamıorm,

beklicez arkadaşlar yarın 17.00a kadar sabır biraz

bende de yok ama beklicez =)

Millet umudu kesti herhalde.

zaten sercanın gelmesi lüx olur önemli olan orta saha bence biz oyunumuzu oturtursak gol sıkıntısı çekmeyiz asla

gelirse iyi olur gelmezse kendi düşünsün

ufuk ve orta saha transferi diyorum takımı mükemmel yapar

Ben hiçbir yerde kendi kulaklarımla Haldun Üstünelin ağzından hiç birşey duymadım.''yok Rijkaardla Haldun bey maçtan önce konuşmuşlarda, Rijkaard forvet istememişte, son anda vazgeçmişler de, ocak ayında olacakmış transferde ohoooooo''.Geçiniz bunları bir muhabirin yaptığı asılsız haberlere itimat etmeyin lütfen. Dün geceki tuzağa düşmeyin. Nerde duymuş Süleyman Rodop ha. Yanında beraber çay mı içiyormuş.

FCN blog ısrarla iddia ediyor arkadaşlar :

Arkadaşlar eğer herhangi bir pislik olmazsa Sercan Galatasaray'da.

Ayrıca bu bahsettiğimiz oyuncu süpriz.

Olursa tadından yenmez, olmazsa canı sağolsun.

Büyük bir oyuncu.

Görüşüldü hatta menajeri İstanbul'da.

Bize sorarsınız bu transfer zor ama dedik ya postta Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır diye.

Olucak gibi görünüyor ama olmazsa birşey diyemeyiz. Sadece gelen bilgiyi paylaştık.

Olursa zaten Boğaziçi ve FSM köprülerine dikkat. Kendilerini oradan aşağıya atan bir kaç yüz kuş türü olabilir.

------

Ayrıca bu bomba olarak nitelendirdikleri ismin transfer olasılığına %65 demişler.

Ben hiçbir yerde kendi kulaklarımla Haldun Üstünelin ağzından hiç birşey duymadım.''yok Rijkaardla Haldun bey maçtan önce konuşmuşlarda, Rijkaard forvet istememişte, son anda vazgeçmişler de, ocak ayında olacakmış transferde ohoooooo''.Geçiniz bunları bir muhabirin yaptığı asılsız haberlere itimat etmeyin lütfen. Dün geceki tuzağa düşmeyin. Nerde duymuş Süleyman Rodop ha. Yanında beraber çay mı içiyormuş.

Yaaaa anlamıyorum bu başımıza belki transfer sezonunun başından beri 50 defa geldi hala akıllanmıyoruz. Kusura bakmayın ama bazılarımızın salak olduğunu düşünüyorum yavaş yavaş :mad::mad::mad:

Kızmayım kızmayım diyorum ama bazılarınız hiç rahat durmuyor :cool::cool::cool:

Madem gelmeyecek diyorsunuz. Yatın uyuyun uykunuzdan olmayın. (Sırf transfer için duruyorsanız tabi) Sonuçta yarın 17'de her şey bitiyor. Kimse beklemek zorunda değil.

Allah'ım bir an önce 1 Eylül saat 17.00'yi getir. :D

FCN blog ısrarla iddia ediyor arkadaşlar :

Büyük bir oyuncu.

Bize sorarsınız bu transfer zor ama dedik ya postta Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır diye.

Olucak gibi görünüyor ama olmazsa birşey diyemeyiz. Sadece gelen bilgiyi paylaştık.

Olursa zaten Boğaziçi ve FSM köprülerine dikkat. Kendilerini oradan aşağıya atan bir kaç yüz kuş türü olabilir.

------

Ayrıca bu bomba olarak nitelendirdikleri ismin transfer olasılığına %65 demişler.

%65 mi:D adamlar dalga gecıyo resmen yok 63.2...

gelicekse sadece sercan ve ufuk gelsın bence dıgerlerı zaten sıskın olan kadroyu patlama noktasına getırebılır.

FCN Blog dedi ki...

Büyük bir oyuncu.

31 Ağustos 2009 Pazartesi 23:18

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt