Kaan Turan
Kırmızı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 1.705
- 0
- 1.306
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko
Süleyman rodop mu kaynak

Süleyman rodop mu kaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haldun Üstünel - Rijkaard yetmezmi?![]()
![]()
Sanırım Sercan transferi son açıklamalardan sonra zora girdi. Haldun Üstünel Fox'ta forvet transferi nden vazgeçildiğini ve Ufuk'la anlaşıldığını açıklamış.
Bu yazdıklarınızı bir araştırın, sonra buraya girin arkadaşlar.
Mışlar, müşler yerine Di'li geçmiş zaman tercih ediyorum. İzzet Kılıç Adminlerden
Haldun Üstünel - Rijkaard yetmezmi?![]()
![]()
Haldun Üstünel'in açıklamarını pek ciddiye almayın derim. Meira imza atmadan bir saat evel bile Meira ile görüşmedik dedi
Alintidir...
Millet umudu kesti herhalde.
Ben hiçbir yerde kendi kulaklarımla Haldun Üstünelin ağzından hiç birşey duymadım.''yok Rijkaardla Haldun bey maçtan önce konuşmuşlarda, Rijkaard forvet istememişte, son anda vazgeçmişler de, ocak ayında olacakmış transferde ohoooooo''.Geçiniz bunları bir muhabirin yaptığı asılsız haberlere itimat etmeyin lütfen. Dün geceki tuzağa düşmeyin. Nerde duymuş Süleyman Rodop ha. Yanında beraber çay mı içiyormuş.
FCN blog ısrarla iddia ediyor arkadaşlar :
Arkadaşlar eğer herhangi bir pislik olmazsa Sercan Galatasaray'da.
Ayrıca bu bahsettiğimiz oyuncu süpriz.
Olursa tadından yenmez, olmazsa canı sağolsun.
Büyük bir oyuncu.
Görüşüldü hatta menajeri İstanbul'da.
Bize sorarsınız bu transfer zor ama dedik ya postta Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır diye.
Olucak gibi görünüyor ama olmazsa birşey diyemeyiz. Sadece gelen bilgiyi paylaştık.
Olursa zaten Boğaziçi ve FSM köprülerine dikkat. Kendilerini oradan aşağıya atan bir kaç yüz kuş türü olabilir.
------
Ayrıca bu bomba olarak nitelendirdikleri ismin transfer olasılığına %65 demişler.