Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

yaa bence leo hiç ama hiç güven vermiyor...bana göre rıjkaard yavaştan ufuk'u alıştırsın kaleye...hiç izlemedim ama anladığım kadarı ile kumaşı iyi...rıjkaard sever bu işleri..

bkz:rüştü-valdes...

Hayırlı olsun , GSTV de gösteriyorlar suan . . .

yaa bence leo hiç ama hiç güven vermiyor...bana göre rıjkaard yavaştan ufuk'u alıştırsın kaleye...hiç izlemedim ama anladığım kadarı ile kumaşı iyi...rıjkaard sever bu işleri..

bkz:rüşrü-alves...

E yok artık . Adam daha ne yapsın ya . :o

:eek: Efendim?

Leo´ya daha maclarda pek is düsmüyor ki kendini göstersin:D

Bana cok güven veriyor Leo Franco

alves mi ? valdes olmasın :D

Moussa yı gösteriyorlar be ne Ufuğu :D

berk

nedir senin moussa sow takintisi

zenci oldugundan mi

yaa arkadaşlar ben leo nun ispanyadaki bazı maçlarını izledim...isterimki beni yanıltsın ama bu adam bizim başımızı çok ağrıtıcak bnden söylemesi...

Buda bir bakış açısı ama bu kadar da büyük yükün altına kolay kolay kimse girmez bu kadar kesin konuşmaz.

Birde şu yönden düşün olmadı transferlerin hiç biri ne yapacaklar büyük saygınlık kitle kaybedicekler

Sen olsan girermisin böyle bir yükün altına?

ben zaten scoutgsye güveniyorum..sercanın da yarın anasayfayı süsleyeceğini düşünüyorum..ama kuruluş amaçlarından saptılar..ilgi çekmek 1. sırada şu an..ilgi de insana mutluluk verir para da:D ama hit almak için yapıyorlar bunu inkar edemezsin..:yup:

Çoluk çocuk aklınca dalga geçiyor.

yav kim gösterilyor gstvde şakmıydı buda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt