Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

gerçekten çok transfer oburu ve nankör bir milletiz.

scoutgs elano'yu, keita'yı bilince kral oluyorlar, açılış sayfasına konuluyorlar, 2.resmi sitemiz deniliyor;

sercan transferi hakkındaki duyumu gerçekleşmeyince yerin dibine sokuluyor, sövülüyor.

benim umudum çok fazla olmasa da adamlar sercan transferinin hala arkasında üstelik, sabredin diyorlar, hele bir olmasın deniliyor burdan da.

olmazsa ne olacakmış? adamlar kapar siteyi giderler en kötü, sen ne yapacaksın?

adamların sana karşı bir sorumluluğu mu var, sana bildirmek zorundalar da işlerini mi kötü yaptılar?

tamamen gönüllü oalrak bize ve galatasaray'a katkı sağlamaya çalışıyorlar, bu işten acayip bir maddi kazanç sağladıklarını mı düşünüyorsunuz ki anlamadım.

biz nasıl elano ve keita transferilerini verdikleri için onlara güvendiysek onlar da onlara o duyumu verenlere güveniyorlar.

bunu bizle de paylaşmak istemişler, suç mu bu şimdi? bazen gerçekten düşünemden çok acımasız olabiliyoruz.

gerçekten çok transfer oburu ve nankör bir milletiz.

scoutgs elano'yu, keita'yı bilince kral oluyorlar, açılış sayfasına konuluyorlar, 2.resmi sitemiz deniliyor;

sercan transferi hakkındaki duyumu gerçekleşmeyince yerin dibine sokuluyor, sövülüyor.

benim umudum çok fazla olmasa da adamlar sercan transferinin hala arkasında üstelik, sabredin diyorlar, hele bir olmasın deniliyor burdan da.

olmazsa ne olacakmış? adamlar kapar siteyi giderler en kötü, sen ne yapacaksın?

adamların sana karşı bir sorumluluğu mu var, sana bildirmek zorundalar da işlerini mi kötü yaptılar?

tamamen gönüllü oalrak bize ve galatasaray'a katkı sağlamaya çalışıyorlar, bu işten acayip bir maddi kazanç sağladıklarını mı düşünüyorsunuz ki anlamadım.

biz nasıl elano ve keita transferilerini verdikleri için onlara güvendiysek onlar da onlara o duyumu verenlere güveniyorlar.

bunu bizle de paylaşmak istemişler, suç mu bu şimdi? bazen gerçekten düşünemden çok acımasız olabiliyoruz.

Cok dogru yazmıssın renkdas :icon_twisted:

Dğn akşam stadyumda bursa başkanının açıklamalrını duyurdu faik çetiner.

Demişki m.topuz 9m ediyorsa,tabatda 8.5 ediyorsa ve yaşları 27 yi geçmişse.

Sercan da onların degerine ulaşırsa bısatarız.

Yani 10m den aşağı bırakmıyacaklar.

Dolayısıyla sercandan umudu kesin,ufuğu alıp kapatırlaR BİZiMKİLER.

Umarım iyi bir yabancı stoper bombası patlatır,haldun ...

Dğn akşam stadyumda bursa başkanının açıklamalrını duyurdu faik çetiner.

Demişki m.topuz 9m ediyorsa,tabatda 8.5 ediyorsa ve yaşları 27 yi geçmişse.

Sercan da onların degerine ulaşırsa bısatarız.

Yani 10m den aşağı bırakmıyacaklar.

Dolayısıyla sercandan umudu kesin,ufuğu alıp kapatırlaR BİZiMKİLER.

Umarım iyi bir yabancı stoper bombası patlatır,haldun ...

ondan bır gun oncede stara yerel gazetenın muduru baglanıp fener aldı dedi yani Galatasarayımızın isminin oldugu her yerde umut vardır onca gun bekledık 7 saat mi bekliyemiyecegiz:D

ondan bır gun oncede stara yerel gazetenın muduru baglanıp fener aldı dedi yani Galatasarayımızın isminin oldugu her yerde umut vardır onca gun bekledık 7 saat mi bekliyemiyecegiz:D

Bursa başkanı bizzat gece 22.00 civarlarında.

Bu açıklamayı yapmış.

Adam haklı bir şekilde şöyle düşünüyor,tabata milli takımdamı ?HAYIR yaşı kaç 28 fiyatı = 8.5m.

M.topuz milli takımdamı? HAYIR yaşı kaç 27 filan. fiyatı=9m+2m emreciksin.

Sercan yaşı kaç 19 ..milli takımdamı EVET .Türkiyenin en hızlı forvetimi EVET.

bUNLAR bursa başkanının görüşleri.

Yani 1 hafta önce bizimle anlaşmışlarsa bile(scoutgs NİN DEDİĞİ GİBİ) dün gece bundan vazgeçmişler.

Bu açıklamayı yapmış.

Adam haklı bir şekilde şöyle düşünüyor,tabata milli takımdamı ?HAYIR yaşı kaç 28 fiyatı = 8.5m.

Yani 1 hafta önce bizimle anlaşmışlarsa bile(scoutgs NİN DEDİĞİ GİBİ) dün gece bundan vazgeçmişler.

eğer anlaşma varsa öyle vazegçme durumu falan olamaz, çocuk oyuncağı mı bu?

tahminimce biz sercanın transferi için belli bir yere gelmiştik 5 milyon euro,takas ve kiralık oyuncular gibi bedelle ama fenerli medyanın ve bazılarının ortalıı karıştırması ve fiyat yükselttirmesi, sırf biz almayalım diye oyunlar oynaması üstüne de beşiktaşın tabatayı 8 milyon euroya alması bu transferi zora soktu, belki sözde bi anlaşma var bizle bu sırada başkanları kopartabildiim kadar koparabiliim mantııyla fenerden beşiktaştan fln da bir teklif bekliordur son dkya kadar, bizden daha ii bi teklif gelmezse ya bize vericektir ya da vazgecicektir diye düşünüorm

Bu açıklamayı yapmış.

Adam haklı tabi dökülen su paralara bakılırsa %100 haklı hemde ama haldun üstünel gibi bir transfer kurdu var yönetimde 10milyona alır ama o 10 mlyonu 5 sezona böler bence scout yanılsa dahi beklemeye umut tasımaya deger bkz:baros kewel elano keita vs... bu adamları malıyetının yarı fıyatına alabıldıyse bu adam sercan ıcınde umut var demektır bence

Ayrıca mantıksal acıdan bakarsak scout ekıbı hala sözunun arkasında uzerıne ufuk transferını tombala diye acıkladı adamlar tum taraftarın sempatısını kazanmıskken neden kendı kuyularını kazsınlar transfer yatsa dahi cıkar acıklama yapar arkadaslar olmadı der sebeblerını acıklar veya acıklamaz o benı ılgılendırmez ama adamlar hala sabır bekleyın dıyorlar renkdaşlar ve bence haklı cıkacaklar...

eğer sercan 5M'dan daha fazla bir miktara alınacaksa karşıyım zaten.

yönetim bugüne kadar kimseye değerinden fazla vermedi zaten, sercan'a da vermezler.

Ayrıca mantıksal acıdan bakarsak scout ekıbı hala sözunun arkasında uzerıne ufuk transferını tombala diye acıkladı adamlar tum taraftarın sempatısını kazanmıskken neden kendı kuyularını kazsınlar transfer yatsa dahi cıkar acıklama yapar arkadaslar olmadı der sebeblerını acıklar veya acıklamaz o benı ılgılendırmez ama adamlar hala sabır bekleyın dıyorlar renkdaşlar ve bence haklı cıkacaklar...

o bekleyin sabırla demelerinin nedeni bursanın son saatlere kadar kararını vermemesinden kaynaklanıodur, biz teklifimizi yapmışızdır saat 17.00e kadar bursa düşünür, ya bize verir önerdiimiz bedele ya da bursada kalır der diye düşünüorm

scoutgs nın forumlarnına gırebılenler e soruyorum dun geceden berı var mı yenı bırsey sercan transferı hakkında bır bılgı vermısler mi? bıde ufuk u acıklamıslar galıba. hadı hayırlısı.

sonuçta hatırlayalım adnan polat ne demişti sercan için teklifimizi yaptık deerli bir oyuncu fakat bizim de bir bütçemiz var ödeme planımız var onun dışına çıkamayız.

teklif yapılmıştır bursa kabul eder veya etmez sabırla 17.00e kadar beklicez

Az kaldı zaten ya öğlen 12 gibi açıklanır gibime geliyor herşey belli olucak

o bekleyin sabırla demelerinin nedeni bursanın son saatlere kadar kararını vermemesinden kaynaklanıodur, biz teklifimizi yapmışızdır saat 17.00e kadar bursa düşünür, ya bize verir önerdiimiz bedele ya da bursada kalır der diye düşünüorm

hala teklif aşamasında olsa adamlar o kadar iddialı olabilir miydi sence?

doğrudur veya yanlıştır ama scoutgs'nin duyumu herşeyin bittiği üzerine.

Bursaspor İskoçya`nın Glasgow Rangers takımından İsa Bağcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı :boohoo::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

scoutgs nın forumlarnına gırebılenler e soruyorum dun geceden berı var mı yenı bırsey sercan transferı hakkında bır bılgı vermısler mi? bıde ufuk u acıklamıslar galıba. hadı hayırlısı.

kendilerinden inanılmaz eminler sözlerinden kac gündür onca baskıya rağmen dönmediler ve bekleyin görün diyorlar hatta ufuk haberini de caner sercan dan sonra tombala ufuk galatasarayda diye acıkladılar

kendilerinden inanılmaz eminler sözlerinden kac gündür onca baskıya rağmen dönmediler ve bekleyin görün diyorlar hatta ufuk haberini de caner sercan dan sonra tombala ufuk galatasarayda diye acıkladılar

geri adım atmamakta erdemliktir diye dusunuyorum. ben hala guvenıyorum kendılerine.

Çok şükür kurtulacağız bugün saat 5'te.Ne olacağı zerre umrumda değil,çünkü artık sıkmaya başladı bu muhabbet.Caner geldi zaten gerisi olmasa da olur ne yapalım yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt