Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Kimse gelmese bile üzülmem. :)

Mustafa Sarp

Leo Franco

Gökhan Zan

Caner Erkin

Kader Keita

Elano Blumer

Frank Rijkaard ve Neskeens ;)

Son anda aradigimiz ozelliklere sahip saglam bir DC alirsak cok guzel olur diye dusunuyorum...

canerin imza töreninın saati de acıklanmadı dikkatinizi cekerim:dedikodu:

:confused: Şimdi kim var gündemde

Son anda aradigimiz ozelliklere sahip saglam bir DC alirsak cok guzel olur diye dusunuyorum...

Bana göre bir ön libero lazım topu oyuna sokabilen.Ayhan&Linderoth yokluğunda ne kadar zorladığımızı gördük.Kaldıki biri devamlı sakat diğeri 33 yaşında.Bir sezonu bitirebilirmiyiz bilmiyorum.

Çok şükür kurtulacağız bugün saat 5'te.Ne olacağı zerre umrumda değil,çünkü artık sıkmaya başladı bu muhabbet.Caner geldi zaten gerisi olmasa da olur ne yapalım yani.

evet takımın en çok sıkıntı çektiği bölgeydi H.Baltada bu hafta kötü oynadı kendini toparlaması lazım sakatlıktan çıktı yeni ona bağlayalım bu hafta ama kendini toparlamazsa Caner kesebilir H.Baltayı .

evet takımın en çok sıkıntı çektiği bölgeydi H.Baltada bu hafta kötü oynadı kendini toparlaması lazım sakatlıktan çıktı yeni ona bağlayalım bu hafta ama kendini toparlamazsa Caner kesebilir H.Baltayı .

Evet ya Hakan'ı hiç tanıyamadım.Nerde durmasını bilen bir bekken çok içe girip bomboş bıraktı orayı.

xabi alonso tarzı bir adam lazım bize

Büyük ihtimalle transferi noktaladık. Bu saatten sonra belki gelirse Ufuk gelir....

Bana göre bir ön libero lazım topu oyuna sokabilen.Ayhan&Linderoth yokluğunda ne kadar zorladığımızı gördük.Kaldıki biri devamlı sakat diğeri 33 yaşında.Bir sezonu bitirebilirmiyiz bilmiyorum.

topal'ı iyi bir paraya satıp dediğin özelliklerde bir adam alınsa iyi olurdu ama artık çok geç böyle bir hamle için.

ayhan'ın eksiklği çok hissediliyor dediğin gibi.

yavaş yavaş ona alternatifler aramaya da başlamalıyız, üst düzey 1 sezon daha oynar hadi bilemedin 2.

nuri o pozisyona mükemmel olurdu, antep'ten murat ceylan da iyi giderdi oraya.

bu sene olacak gibi durmuyor ama seneye kesinlikle öyle bir hamle lazım. :)

arkadaşlar en fazla ufuk ceylan açıklanır, sercan falan çok zor ihtimal gibi...

topal'ı iyi bir paraya satıp dediğin özelliklerde bir adam alınsa iyi olurdu ama artık çok geç böyle bir hamle için.

ayhan'ın eksiklği çok hissediliyor dediğin gibi.

yavaş yavaş ona alternatifler aramaya da başlamalıyız, üst düzey 1 sezon daha oynar hadi bilemedin 2.

nuri o pozisyona mükemmel olurdu, antep'ten murat ceylan da iyi giderdi oraya.

bu sene olacak gibi durmuyor ama seneye kesinlikle öyle bir hamle lazım. :)

Seneye Emre Çolak o görevi üstlenebilir.Ama bu sene ne yaparız bilmiyorum.

mahamadou diarra Galatasaray'da hayırlı uğurlu olsun ....

menajeri 2 gün önce istanbula gelmişti madridle her konuda anlaşıldı bu gün geç saatlerde diarranın menajeriyle de anlaşıldı resmi imzaya kaldı iş yarın 14:00 gibi netlik kazanır resmi sitede açıklar hayırlı olsun tekrardan
Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt