Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Yaa bügün Ajax açikladi Kerlon'u kiralamislar Interden. Belki biz kiralayabilirdik. Ve son günlerde Panteliç'in Ajax'a gelecegi konusuluyordu ve halen Ajax onu istiyor.. bence hiç Panteliçle falan ugrasmayalim.. Istemem..

Bu arada dün bir arkadas vardi 12 Red Bull almisti, o ohalen buralardami? :):)

Haldun bak okadar kişi uykusuz kaldı patlat bombayı patlatmassan gelir döverim. Adam ol:D:D

Şakada olsa böyle yazılar yazmasak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum renktaş

Kuşların da arada dolandığı forumda antuya alıntı yapabilirler vs boşuna güldürmeyelim kendimize.

Galatasaray ayıp ediyor"

Kaleci Ufuk hakkında çıkan transfer haberleri nedeniyle Galatasaray yönetimine sitemde bulunan Başkan Kenan Yaralı, "Bu konudaki gelişmeleri ne yazık ki medyadan izliyoruz. Kapımızı çalıp konuşan yok. Bugüne dek hiçbir Galatasaraylı yönetici bizi aramadı. Galatasaray ayıp ediyor. Böyle transfer anlayışı olmaz" şeklinde konuştu.

01.09.2009

Kaynak : DHA

yapma yaa nasıl anlayış olurmu peki anlatsana büyük başkan öğrenelim biraz bizde?

adamları mal gibi görüp onların geleceğini değilde kendi cebini doldurmayı düşünmek midir transfer anlayışı???

Galatasaray ayıp ediyor"

Manisaspor'da 90+4. dakikada gelen Fenerbahçe yenilgisinin üzüntüsü sürerken, Başkan Kenan Yaralı ulusal medyayanın tutumunu sert bir dille eleştirdi.

Fenerbahçe karşısında iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu, bir penaltılarının verilmediğini, mutlak gollük bir ataklarının ofsayt ile kesildiğini hatırlatan Başkan Yaralı, "Tüm bu gerçekler ortadayken, ulusal medya sürekli Fenerbahçe'nin zaferini yazıyor. Bizim uğradığımız haksızlıklara değinen yok. Bu tutum devam ederse, yönetim kurulunu toplayıp, ulusal medyaya beyanat vermeme kararı alabiliriz" dedi.

Kaleci Ufuk hakkında çıkan transfer haberleri nedeniyle Galatasaray yönetimine sitemde bulunan Başkan Kenan Yaralı, "Bu konudaki gelişmeleri ne yazık ki medyadan izliyoruz. Kapımızı çalıp konuşan yok. Bugüne dek hiçbir Galatasaraylı yönetici bizi aramadı. Galatasaray ayıp ediyor. Böyle transfer anlayışı olmaz" şeklinde konuştu.

01.09.2009

Kaynak : DHA

Bu eski bir haber değil mi?

Şakada olsa böyle yazılar yazmasak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum renktaş

Kuşların da arada dolandığı forumda antuya alıntı yapabilirler vs boşuna güldürmeyelim kendimize.

Adamların zaten kendileri komedi Kendi yazdıklarına gülüyorlar:D

Ama haklısın

umutsuzluğa kapılmaya başladık demekki birazdan bomba patlar :D

Bu kadar dayandık artık saat 17.00'e kadar vakit geçmez :D

azizeyle bir gece, bolt koşar koşar bu azize kaşar,

Etikete bak.:D

o değilde galiba tombala yapamıcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt