Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

sercan nerde sercan? scoutgs? burak eren?

Gignac mı bilmem ama bu ufugun hala açıklanmaması pek hayra alamet değil

Caner'in haberi saat 9da çıktı.13:00 de açıklandı.Sorun yok yani.

TRANSFERİN GÖZDESİ TAKIMINDA MUTLU!..

Haberi yazdırın 01 Eylül 2009 17:54

Transferin gözde oyuncuları arasında yer alan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesiyle rahatladığını belirterek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da iyi oldu'' dedi.

Sercan Yıldırım, yaptığı açıklamada, transfer döneminin ocak ayına kadar sona erdiğini hatırlatarak, transfer süresinin dolduğu son ana kadar, isminin sürekli yurt içi ve dışındaki takımlarla anıldığını belirtti.

Transfer söylentileri nedeniyle zaman zaman zor dönemler yaşadığını dile getiren genç oyuncu, ''Transfer dönemi bitti, en çok ben rahatladım'' dedi.

Sercan, Bursaspor'da mutlu olduğu için sezon öncesi sözleşmesini uzattığına dikkati çekerek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da çok iyi oldu. Bizim kafamızda sadece takımımızın başarısı var. Bunu düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda ligi en iyi yerde bitiririz'' diye konuştu.

Özellikle transfer dedikodularının arttığı dönemde, yeşil-beyazlı taraftarların kendisini sahiplenmelerinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sercan, şunları söyledi:

''Büyük taraftarımızın bana sahip çıkması, benim Bursaspor aşkımı daha da kabartıyor. O nedenle gönlüm çok rahat. Transfer söylentileri, benim futbolumu hiç etkilemedi. Sahaya çıktığımda hep futbolu düşündüm. Bunun karşılığını da A Milli Takıma seçilerek aldım. Umarım burada da forma şansı bulur, gerçek performansımı sahaya yansıtırım ve bir daha bu kutsal formayı hiç üzerimden çıkarmam.''

Kim, hangi takımda arkadaş?..

Kim, hangi takımda arkadaş?..

Geçmiş olsun.

Son transferimiz Ufuk oldu.

yaser ankaragucune gidecek manisaya aykutu veririz

arkadaşlar tamam iyi,aldıklarımız oyuncular yerinde oyuncular,kaliteli oyuncular..

ama fazla açgözlü olmaya gerek yok..gelirse gelir gelmezse gelmez.

Leş kargalarına gün doğmuş.

Transfer taraftarlarından uzak eyle sen bizi ya Rabbim.

TRANSFER DÖNEMİ 00.00'a KADAR UZAYABİLİYOR BAŞVURURSAK BİLGİNİZE!!!!

TRANSFERİN GÖZDESİ TAKIMINDA MUTLU!..

Haberi yazdırın 01 Eylül 2009 17:54

Transferin gözde oyuncuları arasında yer alan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesiyle rahatladığını belirterek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da iyi oldu'' dedi.

Sercan Yıldırım, yaptığı açıklamada, transfer döneminin ocak ayına kadar sona erdiğini hatırlatarak, transfer süresinin dolduğu son ana kadar, isminin sürekli yurt içi ve dışındaki takımlarla anıldığını belirtti.

Transfer söylentileri nedeniyle zaman zaman zor dönemler yaşadığını dile getiren genç oyuncu, ''Transfer dönemi bitti, en çok ben rahatladım'' dedi.

Sercan, Bursaspor'da mutlu olduğu için sezon öncesi sözleşmesini uzattığına dikkati çekerek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da çok iyi oldu. Bizim kafamızda sadece takımımızın başarısı var. Bunu düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda ligi en iyi yerde bitiririz'' diye konuştu.

Özellikle transfer dedikodularının arttığı dönemde, yeşil-beyazlı taraftarların kendisini sahiplenmelerinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sercan, şunları söyledi:

''Büyük taraftarımızın bana sahip çıkması, benim Bursaspor aşkımı daha da kabartıyor. O nedenle gönlüm çok rahat. Transfer söylentileri, benim futbolumu hiç etkilemedi. Sahaya çıktığımda hep futbolu düşündüm. Bunun karşılığını da A Milli Takıma seçilerek aldım. Umarım burada da forma şansı bulur, gerçek performansımı sahaya yansıtırım ve bir daha bu kutsal formayı hiç üzerimden çıkarmam.''

Mutlu mutlu sürünmeye devam et o zaman Sercan efendi.Sana genç diyoruz geleceği var diyoruz ama bu kafayla geleceğin,büyük futbolcu olacağın yok.Bu adamdan 2-3 yaş küçük futbolcular Cl oynuyorlar.Bursa ile mi tanıtacak kendisini dünyaya?Kendisine yazık ediyor haberi yok bunun.Gelseydi Rijkaard gibi müthiş bir şansı değerlendirecekti.

Elanodan sonra yaptığımız bütün transferler gereksiz yere yapıldı,bunlara gökhan zanda dahil.

Sadece yabancı bir stoper alıp kapatacaktık,ne gerek vardı canere filan:cool::cool:

Keita'da burada, Elano'da, Ufuk'ta, Gökhan Zan'da. Bunlar gelirken kral Scoutgs. Ama transferin olmama ihtimali belirince bir anda hesap sorun :) Bu işler böyle, 00:00'a kadar bekliyorum gelir gelmez umrumda değil. Ben Scoutgs ile büyük işler yapmaya devam edeceğim.

Leş kargalarına gün doğmuş.

Transfer taraftarlarından uzak eyle sen bizi ya Rabbim.

Ortada bir leş kargası varsa bu transfer için 3 gündür uyumayan taraftar değildir!

Bu taraftarı heveslendiren, ortada delil, bilgi, belge olmadan hit kaygısıyla insanları galeyana getirenlerdir. Lütfen siz de biraz bu çok bilmiş tavırlardan vazgeçin!

Tombala tamamlanmak üzere.

mansetkumar04092006fn4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt